Τις πρώτες επίσημες εικόνες του εσωτερικού της νέας Mercedes A-Class έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

H σχεδίαση του εσωτερικού έχει αντλήσει έμπνευση από τα μεγαλύτερα αδέρφια του μοντέλου και συγκεκριμένα τις E-Class και S-Class.

Oι δύο οθόνες θα είναι διαθέσιμες σε τρεις εκδόσεις.

H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει πως έχει ενισχύσει το επίπεδο πολυτέλειας.

Το εσωτερικό της A-Class

12.188 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του εσωτερικού της νέας Mercedes A-Class έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία. Μάθετε περισσότερα.

Σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Γερμανία, η Mercedes-Benz αποκάλυψε επίσημες εικόνες του εσωτερικού της επερχόμενης A-Class.
 
Όπως βλέπουμε η σχεδίαση του εσωτερικού έχει αντλήσει έμπνευση από τα μεγαλύτερα αδέρφια του μοντέλου και συγκεκριμένα τις E-Class και S-Class, με τις δύο σε σειρά οθόνες να είναι αυτές που τραβούν με το «καλημέρα» τη προσοχή. Η οθόνη που βρίσκεται στα αριστερά έχει αντικαταστήσει τον πίνακα οργάνων, ενώ η δεξιά φιλοξενεί πληροφορίες που αφορούν άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως  το σύστημα ψυχαγωγίας, τον κλιματισμό κ.α.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο οθόνες θα είναι διαθέσιμες σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Στη βασική έκδοση θα έχουν μέγεθος 7 ιντσών, ενώ υπάρχει και η επιλογή 7 ιντσών και 10.25 ιντσών, αλλά και δύο οθόνες 10.25 ιντσών.
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο εσωτερικό η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει πως έχουν ενισχύσει το επίπεδο πολυτέλειας, έχοντας εγκατεστημένα καθίσματα με δυνατότητα κλιματισμού και μασάζ, ενώ θέση στην καμπίνα έχουν πάρει και φώτα LED για καλύτερη ορατότητα.
 
Επιπλέον γίνεται λόγος πως οι χώροι της νέας A-Class έχουν μεγαλώσει. Συγκεκριμένα ο χώρος για τους ώμους των μπροστά επιβατών είναι μεγαλύτερος κατά 9 χλστ. και των πίσω κατά 22 χλστ., του αγκώνα +35 χλστ. μπροστά και +36 χλστ. πίσω και στο κεφάλι, μπροστά +7 χλστ. και πίσω +8 χλστ, ενώ σε ότι αφορά την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αυξήθηκε στα 370 λίτρα δηλαδή 29 περισσότερα σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.
 
Τέλος η εταιρεία σημείωσε πως μέσα σε όλα τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά πρέπει να συμπεριληφθεί και η αύξηση της ορατότητας κατά 10%, η οποία επετεύχθη χάρη στις πιο λεπτές κολόνες του αμαξώματος, ενισχύοντας την από τη νέα θέση στην οποία έχουν τοποθετηθεί οι πλαϊνοί καθρέφτες.
 
Η άφιξη του πεντάθυρου hatchback έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο, με τις ευρωπαϊκές πωλήσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι.      

ELASTIKA 2024
moto