Σαν teaser, η VW έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρού μήκους video για να θυμίσει στο κοινό την ιστορία του Touareg.

Το μεγάλο παρελθόν του VW Τοuareg (+vid)

2.994 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2018)

Λίγο πριν την παρουσίαση της νέας του γενιάς, η VW παρουσίασε ένα μοναδικό video για τα κατορθώματα του Touareg μέχρι τώρα.

To ολοκαίνουριο VW Touareg είναι έτοιμο, σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιαστεί σε λίγες μόνο εβδομάδες, με το εμπορικό του λανσάρισμα να ακολουθεί λίγο αργότερα. H αποκάλυψη του θα γίνει στο Πεκίνο στις 23 Μαρτίου, στην πρωτεύουσα της μεγαλύτερης αγοράς αυτοκινήτων και σε μια χώρα, την Κίνα, όπου τα SUV παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.

Σαν teaser, η VW έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρού μήκους video για να θυμίσει στο κοινό την ιστορία του Touareg. Πολλά από τα πλάνα δείχνουν το μοντέλο σε off-road διαδρομές, γίνεται αναφορά στην επιτυχία του στο ράλι Dakar, υπενθυμίζεται ότι είχε βγει μια πλήρως αυτόνομη έκδοση και τέλος, γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τότε που το μοντέλο είχε «ρυμουλκήσει» ένα 747 jumbo jet.
 
Η σχεδιαστική γλώσσα του Τοuareg από το 2002 που έκανε ντεμπούτο μέχρι και σήμερα δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές παρά το γεγονός ότι η VW δεν δίστασε να προσφέρει στο μοντέλο facelift εκδόσεις. Αν ληφθούν υπόψη και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες για το νέο μοντέλο, η σχεδίαση του για άλλη μια φορά αναμένεται να κινηθεί στα ίδια πλαίσια με προηγουμένως.

Δείτε το video της VW.
 

LEASING APRILIOS
skoda