2 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση του kolesa.ru.

Το νέο Audi Q5 Sportback;

16.685 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2020)

Θέμα χρόνου είναι το ντεμπούτο της Sportback έκδοσης του Q5 αφού αναμένεται να συμπέσει με το φρεσκάρισμα που θα λάβει το SUV μέσα στο 2020.


To Αudi Q5, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα, θα λάβει σύντομα ένα γερό φρεσκάρισμα στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά, όπως έχει επίσης επιβεβαιωθεί, θα λάβει και μια νέα έκδοση «Sportback».

Την είδηση αυτή δημοσιεύουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία. Μάλιστα δεν αρκούνται αποκλειστικά στη φημολογία αλλά αναφέρουν και το χρονοδιάγραμμα που φέρεται να έχει θέση η μάρκας. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν το Q5 Sportback θα κάνει την εμφάνισή του το προσεχές φθινόπωρο, πριν φτάσει στις γερμανικές αντιπροσωπείες την επόμενη άνοιξη. Η εν λόγω έκδοση αναπτύσσεται παράλληλα με το ανανεωμένο Q5, ενώ παρών στη γκάμα της Audi θα είναι και το πιο ισχυρό μοντέλο SQ5 Sportback.

To ρωσικό σάιτ kolesa.ru δεν άργησε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Q5 Sportback υιοθετώντας σε μεγάλο βαθμό τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία που αναμένεται να λάβει το ανανεωμένο Q5. Στον πρόβολο βλέπουμε πως τα φωτιστικά σώματα είναι νέας σχεδίασης ενώ πιο χαμηλά, οι αεραγωγοί έχουν μεγαλώσει αισθητά. Στρέφοντας το βλέμμα προς το πίσω μέρος, η εξαιρετικά coupe οροφή δίνει πλέον το παρών και συνδυάζεται με πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα που αυτή την φορά ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής μπάρας, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών νέων μοντέλων της Audi.

Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων αναφορικά με το Q5 Sportback, οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την υιοθέτηση της ίδιας γκάμας κινητήρων που μπορεί κάποιος να βρει στο Q5, ενώ σίγουρο θεωρείται πως το γνωστό σύστημα τετρακίνησης quattro θα είναι επίσης διαθέσιμο.
 
Όποιος θα θελήσει να αγοράσει το Q5 Sportback, σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά μέσα, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 2.000 ευρώ περισσότερα από την τιμή που έχει προβλεφθεί για το Q5 στην εκάστοτε αγορά. Φυσικά στόχος της Audi είναι μέσω του νέου κουπέ SUV, είναι να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία μοντέλων, καθώς ως γνωστών τα SUV/Crossover έχουν ακόμα τη μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά την προτίμηση του ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού.
 

NEO TRANSPORTER
test center