7 φωτογραφίες »

To νέο Qashqai αύξησε τις διαστάσεις του και τους χώρους του. Σε αυτό το επίπεδο έχει να ανταγωνιστεί το C5 Aircross, το Ford Kuga και το VW Tiguan ως τα κορυφαία στον τομέα.

Εσωτερικό-Χώροι: Vs Tiguan, 3008 & C5 Aircross

204.109 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

Εσωτερικό-Χώροι: Απέναντι στα VW Tiguan, Peugeot 3008 και Citroen C5 Aircross
Το νέο Nissan Qashqai αφήνει το «συντηρητικό» του προφίλ και στο εσωτερικό του, εμφανίζοντας έναν σαφέστατα πιο high-tech και καλύτερο ποιοτικά χαρακτήρα. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός με διάμετρο 12,3 ιντσών, ενώ το νέο σύστημα infotainment Nissan Connect αποτελείται από μια υψηλής ανάλυσης wide οθόνη αφής 9 ιντσών. Η προσθήκη συστημάτων όπως το Head-Up Display με διαγώνιο 10,8 ιντσών, η θήκη ασύρματης φόρτισης, η λειτουργία μασάζ για τους εμπρός επιβάτες, η επόμενη γενιά ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot με Navi-link και ο κεντρικός αερόσακος, ενισχύουν τον σύγχρονο χαρακτήρα του στο έπακρο παράλληλα φυσικά και με όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που διαθέτει. Αντίστοιχα εμφανείς είναι και η προσοχή που έχει δοθεί στην ποιότητα, με τα υλικά κατασκευής να είναι καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν και με σαφέστατα πιο προσεγμένα επίπεδα συναρμολόγησης και φινιρίσματος, κάτι που θα διαπιστώσουμε σύντομα και από την επαφή μας με το νέο μοντέλο της Nissan.

Απέναντί του σε θέματα ποιότητας θα βρεθεί το κορυφαίο στον τομέα Tiguan της Volkswagen που ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών του, την συναρμολόγηση και το φινίρισμά του, αλλά και το ξεχωριστό με premium προσανατολισμό Peugeot 3008, του οποίου το high-tech i-cockpit διακρίνεται για τη σχεδίαση και την ποιότητά του. 

Σε επίπεδο διαστάσεων το μήκος του νέου Qashqai έχει αυξηθεί κατά 35 χλστ. (4.425 χλστ.), το ύψος κατά 10 χλστ. (1.635 χλστ.) και το πλάτος κατά 32 χλστ. (1.838 χλστ.), ενώ και το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 20 χλστ. (2.666 χλστ.) διασφαλίζοντας μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες (+28 χλστ. για τα γόνατα των πίσω, +15 χλστ. για τα κεφάλια εμπρός και πίσω) και αποσκευές με τον συνολικό όγκο να ξεπερνά τα 480 λίτρα (+50 λτ.). Στον τομέα των χώρων θα έχει να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους όπως είναι το Citroen C5 Aircross που διακρίνεται και στο πεδίο της άνεσης μέσω της Advanced Comfort τεχνολογίας που εφαρμόζει, αλλά και τα Ford Kuga και VW Tiguan που είναι τα κορυφαία στην κατηγορία μοντέλα στον τομέα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
skoda