Το σκίτσο του νέου Range Rover Evoque.

Η δεύτερη γενιά του Range Rover Evoque της Land Rover είχε εντοπιστεί στο παρελθόν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Το νέο Range Rover Evoque προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό και πλέον είναι έτοιμο στις 22 Νοεμβρίου να μας συστήσει τη δεύτερη γενιά του.

Στο εσωτερικό του μοντέλου έχει τοποθετηθεί το λεγόμενο Touch Pro Duo.

Το σκίτσο του νέου Range Rover Evoque

2.985 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2018)

Ενόψει της επίσημης παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque σε λίγες ημέρες, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο σκίτσο του επερχόμενου SUV. Δείτε τα τελευταία νέα για τη δεύτερη γενιά του μοντέλου.

Το νέο Range Rover Evoque προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό και πλέον είναι έτοιμο στις 22 Νοεμβρίου να μας συστήσει τη δεύτερη γενιά του. Για αυτό ακριβώς το λόγο η Land Rover δημοσίευσε το επίσημο σκίτσο του μοντέλου.
 
Η εικόνα που παρουσιάζει το σκίτσο δείχνει πως το Evoque δεν θα έχει μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό, με τους σχεδιαστές να έχουν επιλέξει να μην ξεφύγουν από την πεπατημένη διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το σχέδιο του τρέχοντος Evoque, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 700.000 μονάδες μέχρι σήμερα. Μάλιστα κάτι τέτοιο φαίνεται καλύτερα και στις εικόνες που είχαν έρθει πριν από λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας παρουσιάζοντας το μοντέλο με καμουφλάζ κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Από κει και πέρα, στο εσωτερικό του μοντέλου έχει τοποθετηθεί το λεγόμενο Touch Pro Duo, το οποίο εισήχθη αρχικά στο Velar και από τότε έχει προχωρήσει και στο Range Rover και το Range Rover Sport, το οποίο αναλύεται σε δύο οθόνες αφής που φιλοξενούν το σύστημα ψυχαγωγίας αλλά και κάποιες επιλογές σχετικές με τη λειτουργία του αυτοκινήτου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του θα είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα, ενώ θα έχει και μία μικρή επέκταση στο μεταξόνιο της τάξεως των 20 χιλιοστών που θα καταστήσει την απόσταση των αξόνων ίδια με αυτή της E-Pace της Jaguar, αλλά και θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους στους επιβάτες.
 
Τη βάση του Range Rover Evoque θα αποτελέσει μία εξελιγμένη μορφή της πλατφόρμας D8, προκειμένου αν επιλεγεί από τους ανθρώπους της φίρμας να το εξοπλίσει με μία μορφή ηλεκτροκίνησης, κάτι που είναι πολύ πιθανό. Μιλώντας για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, το Evoque θα λάβει τα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου Ingenium του ομίλου JLR, με τις εκδόσεις των 150, 180 και 240 ίππων στα diesel και των 250 και 300 ίππων στην βενζίνη να είναι οι επικρατέστερες.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Range Rover Evoque αναμένεται να  είναι άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 32.000 λίρες (περίπου 37.000 ευρώ).

ELASTIKA 2024
moto