Μία νέα βελτιωμένη εξάτροχη έκδοση της Mercedes-Benz X-Class παρουσίασε η Carlex Design.

Το ιδιαίτερο αυτό 6X6 μοντέλο πήρε την ονομασία Exy Monster X Concept.

Tο εσωτερικό της καρότσας είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα.

Το «τέρας» της Carlex Design

6.183 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Μία νέα βελτιωμένη εξάτροχη έκδοση της Mercedes-Benz X-Class παρουσίασε η Carlex Design.

Το ιδιαίτερο αυτό 6X6 μοντέλο πήρε την ονομασία Exy Monster X Concept και δίνει μία νέα εικόνα στο  ήδη «θηριώδες» γερμανικό pick-up. Το πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι ότι όλα τα πάνελ του αμαξώματος θα είναι από ίνες άνθρακα.
 
Κοιτώντας τις εικόνες αυτό που βλέπουμε να ξεχωρίζει είναι το νευρώδες καπό με ένα μεγάλο αεραγωγό να εδρεύει στο κέντρο του, ενώ στην αρχή της οροφής έχει εγκατασταθεί μία ράβδος φώτων. Από κει και πέρα εκτός από τον επιπλέον άξονα έχουν τοποθετηθεί ευρύτερα φτερά, ενώ σε αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα το εσωτερικό της καρότσας είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα.
Για το κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά, οπότε πιθανολογούμε πως ο V6 turbodiesel κινητήρας 3,0 λίτρων 258 ίππων και 406 Nm ροπής συνεχίζει να είναι αυτός που δίνει την κίνηση στο «τέρας» της Carlex Design.
 
Να σημειώσουμε πως σε άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, το μοντέλο διαθέτει κεραμικούς δίσκους φρένων, ενώ ένα νέο κιτ ανάρτησης μειώνει το ύψος του pick-up από το έδαφος. Τέλος ένας εργάτης δίνει το παρόν στο εμπρόσθιο μέρος, όντας μέρος του ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα.   

Hyundai
vw