O οδηγός μπορεί να ελέγξει από απόσταση μια σειρά λειτουργιών, από την κατάσταση του αυτοκινήτου ή το κλείδωμα των θυρών έως την ενεργοποίηση του συστήματος κλιματισμού.

Ο κάτοχος του Volvo μπορεί να μοιραστεί το αυτοκίνητό του με τους αγαπημένους του γρήγορα και απλά δημιουργώντας άμεσα ένα "ψηφιακό κλειδί" μέσω του Volvo On Call που δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδωθεί το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ψηφιακό «κλειδί» από τη Volvo

4.000 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Η Volvo ξεκλειδώνει τον ψηφιακό κόσμο με την τελευταία γενιά του Volvo On Call και δίνει στους πελάτες της πρόσβαση σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά.

Το Volvo On Call είναι η ψηφιακή πλατφόρμα που υλοποιεί τη δέσμευση της Volvo να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της. Μέσω της εφαρμογής που το συνοδεύει και εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε smartphone ή άλλη έξυπνη συσκευή, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει από απόσταση μια σειρά λειτουργιών, από την κατάσταση του αυτοκινήτου ή το κλείδωμα των θυρών έως την ενεργοποίηση του συστήματος κλιματισμού.
 
 
Όταν παρουσιάστηκε, το 2001, το Volvo On Call ήταν μια πρωτοποριακή για την εποχή τηλεματική πλατφόρμα για την ειδοποίηση υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης. Από τότε εξελίσσεται συνεχώς με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών με τη μάρκα να διαθέτει πλέον μια ευρεία γκάμα λειτουργιών διασύνδεσης και εξυπηρέτησης επιτρέποντας μεταξύ άλλων στους χρήστες να ψύξουν ή να θερμάνουν την καμπίνα από απόσταση ενεργοποιώντας τον κλιματισμό πριν μπουν στο αυτοκίνητο, να μοιραστούν το αυτοκίνητό τους με τους αγαπημένους τους γρήγορα και απλά δημιουργώντας άμεσα ένα "ψηφιακό κλειδί" μέσω του Volvo On Call που δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδωθεί το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα, να αναζητήσουν στο χάρτη της εφαρμογής έναν προορισμό ή ένα σημείο εξυπηρέτησης και να το στείλουν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, να βρουν μια θέση στάθμευσης και να λάβουν οδηγίες πλοήγησης για να φτάσουν σε αυτή, να ελέγξουν αν το Volvo τους είναι κλειδωμένο και αν χρειάζεται να το κλειδώσουν κ.α.

Κλείνοντα αξίζει να αναφερθεί πως το Volvo On Call συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των περισσότερων μοντέλων της μάρκας, ενώ μια εκ των βασικών λειτουργιών είναι να κληθεί βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης: Αν χρειαστεί, το αυτοκίνητο καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Mercedes
test center