Από την Ιαπωνία έχουμε ένα στιλιστικό πακέτο από την NISMO που σχεδιάστηκε για το X-Trail. Στη μακρινή χώρα ονομάζεται X-Trail 20X Hybrid με NISMO Performance Package.

Tοποθετήθηκαν νέοι προφυλακτήρες, πλευρικές ποδιές και ένας μεγάλος πίσω διαχύτης, ενώ τη μορφή του οχήματος διανθίζουν κόκκινες και μαύρες πινελιές.

Δίχρωμοι είναι οι τροχοί, ενώ διπλή είναι και η απόληξη της εξάτμισης. Τα χερούλια είναι με φινίρισμα χρωμίου και η γρίλια V-motion έχει σκουρύνει.

Στο εσωτερικό δεν επικρατεί ακριβώς σπορ ατμόσφαιρα, καθώς από το NISMO Performance Package λείπουν τα σπορ καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ ή η Alcantara.

X-Trail με NISMO look

11.864 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Το στιλιστικό πακέτο NISMO Performance Package σχεδιάστηκε για το Nissan X-Trail και το μεταμορφώνει σε ένα SUV που δείχνει «άγριο». Κάτι σαν ορεκτικό για το κανονικό X-Trail NISMO που αργά ή γρήγορα θα έρθει…

Μπορεί εντός πενταετίας να αναμένεται να διπλασιαστούν τα μοντέλα της Nissan που δέχονται την περιποίηση των ανθρώπων της NISMO, αλλά προς το παρόν έχουμε κάτι που δείχνει αλλά δεν είναι γρήγορο.
 
Από την Ιαπωνία έχουμε ένα στιλιστικό πακέτο από την NISMO που σχεδιάστηκε για το X-Trail. Στη μακρινή χώρα ονομάζεται X-Trail 20X Hybrid με NISMO Performance Package. Η όλη ιστορία είναι πως τοποθετήθηκαν νέοι προφυλακτήρες, πλευρικές ποδιές και ένας μεγάλος πίσω διαχύτης, ενώ τη μορφή του οχήματος διανθίζουν κόκκινες και μαύρες πινελιές.
   
Δίχρωμοι είναι οι τροχοί, ενώ διπλή είναι και η απόληξη της εξάτμισης. Τα χερούλια είναι με φινίρισμα χρωμίου και η γρίλια V-motion έχει σκουρύνει, όπως βλέπουμε και στις εικόνες του brog.tomorrow01.
 
Στο εσωτερικό δεν επικρατεί ακριβώς σπορ ατμόσφαιρα, καθώς από το NISMO Performance Package λείπουν τα σπορ καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ ή η Alcantara. Το μόνο σπορτίφ στοιχείο είναι το flat-bottom τιμόνι, που προέρχεται από την πρόσφατη ανανέωση του μοντέλου.

Toyota
test center