To τωρινό Αudi TT.

Xωρίς διάδοχο το Audi TT;

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2019)

Ιδού όλα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του γνωστού γερμανικού coupe.

Θύμα της μόδας των crossover/SUV ίσως πέσει το Audi TT σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες μέσα από τις δηλώσεις του Βram Schlot, CEO της premium γερμανικής μάρκας.

Συγκεκριμένα, η Audi φαίνεται πως δεν βρίσκει τον λόγο να συνεχίσει να προσφέρει το γερμανικό 2θυρο coupe, τουλάχιστον στην μορφή που το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα σε διάταξη καθισμάτων 2+2 και έχει ριζοσπαστικά σχέδια για το μέλλον. Ο Schot δήλωσε λοιπόν όταν ρωτήθηκε για το ΤΤ: «Πιστεύω πως υπάρχει μέλλον για το αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω αν είναι ένα ΤΤ. Η καρδιά μου σπαράζει όταν μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Έχω κάποια πράγματα που ετοιμάζονται που μπορούν να αντικαταστήσουν το ΤΤ, αλλά δεν θα είναι άμεσος διάδοχος».
 
Η τωρινή γενιά πάντως θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη διαθέσιμη από την μάρκα, αφού δεν αναμένεται να γίνει καμία κίνηση άμεσα και όλα τα πλάνα αφορούν, σύμφωνα με πηγές από το στρατόπεδο της εταιρείας, τα έτη από το 2022 και έπειτα.  Οι σημαντικότερες αιτίες, αν τελικά παρθεί μια τέτοια απόφαση, θα είναι φυσικά οι χαμηλές πωλήσεις που σημειώνει το μοντέλο αλλά και το oτι η Audi θέλει να μικρύνει την γκάμα μοντέλων και εκδόσεων που διαθέτει για να αυξήσει στο μέγιστο τα κέρδη και να επενδύσει πολλά κεφάλαια στην ανάπτυξη ηλεκτρικής τεχνολογίας και στο λανσάρισμα των νέων SUV που ετοιμάζει.

Εσείς τι λέτε; Θα συμφωνούσατε με το τέλος του Audi TT;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw