Εικόνα που δείχνει χωρίς καμουφλάζ το πίσω μέρος της ανανεωμένης Mercedes-AMG E63 διέρρευσε.

Η προέλευση της εικόνας που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό του Instagram «cochespias», παραμένει μυστήριο.

Χωρίς καμουφλάζ η Mercedes-AMG E63

5.442 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Εικόνα που δείχνει χωρίς καμουφλάζ το πίσω μέρος της ανανεωμένης Mercedes-AMG E63 διέρρευσε, παρουσιάζοντας τις στιλιστικές αλλαγές που έχουν συμβεί στο επερχόμενο σεντάν επιδόσεων.

Η προέλευση της εικόνας που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό του Instagram  «cochespias», παραμένει μυστήριο, ωστόσο ίσως το αυτοκίνητο να βρίσκεται στο γερμανικό εργοστάσιο του Sindelfingen όπου λαμβάνει χώρα η παραγωγή της W213. Ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή.
 
Κοιτώντας το μοντέλο φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Mercedes έχουν δώσει στο αυτοκίνητο ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα με οριζόντια διάταξη, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα κάθετη διάταξη που διατηρούν τα φώτα του τρέχοντος μοντέλου. Τα νέα φωτιστικά σώματα καλύπτουν μέρος του πλαϊνού και του πορτμπαγκάζ, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός ευρύτερου οπίσθιου άκρου.
 
Είναι αυτονόητο ότι και η κανονική E-Class θα διαθέτει τα νέα πίσω φώτα, μαζί με τη χρωμιωμένη ράβδο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του καπό του πορτμπαγκάζ. Επιστρέφοντας στην AMG έκδοση η μικρή αεροτομή παραμένει στη θέση της, όπως και τα μεγάλα νεύρα στο μπροστά μέρος που φαίνονται από το ανοιχτό καπό. Ο διαχύτης στο πίσω μέρος έχει μπόλικο το μεταλλικό στοιχείο, ενώ σε ότι αφορά τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, έχουν λάβει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από τις τρέχουσες.
 
Τέλος, δεν μπορούμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει μπροστά, όμως η λογική λέει πως το αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με την Panamericana  γρίλια, αλλά και νέους προβολείς, που πιθανότατα θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με αυτούς της CLS.
 
Το ντεμπούτο των ανανεωμένων E53 και E63 AMG θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2021.

Toyota
moto