Οι οδηγοί που αναζητούν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον και χωρίς συμβιβασμούς οδηγική εμπειρία εξακολουθούν να ελκύονται από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Υψηλή η ζήτηση για το LEAF e+ 3.ZERO

3.812 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

Tα 2/3 των LEAF e+ 3.ZERO έχουν προ-παραγγελθεί ήδη παρά το γεγονός ότι ήταν διαθέσιμα μόνο για έναν μήνα.

Πρωτοφανής είναι η ζήτηση που σημειώθηκε για την τελευταία έκδοση του Nissan LEAF ένα μήνα μετά την παρουσίασή της στην Έκθεση CES στο Λας Βέγκας.

Το νέο Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition, εξοπλισμένο με μπαταρία 62kWh, έχει αποδειχθεί μια πολύ ελκυστική πρόταση στην  Γηραιά Ήπειρο. Οι προ-παραγγελίες του νέου μοντέλου ανέρχονται σήμερα σε 3.000, γεγονός που θέτει το Nissan LEAF σε προνομιακή θέση για να επιτύχει ρεκόρ πωλήσεων το 2019 μετά από ένα πολύ επιτυχημένο 2018.
 
Οι οδηγοί που αναζητούν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον και χωρίς συμβιβασμούς οδηγική εμπειρία εξακολουθούν να ελκύονται από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Το Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition έχει ισχύ 160 kWh (217 PS) και αναμενόμενη εμβέλεια μέχρι 385 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Στην CES αποκαλύφθηκε επίσης το LEAF 3.ZERO με μπαταρία 40kWh. Η βάση του είναι το βραβευμένο LEAF με τα 40 kWh, αλλά η έκδοση προσφέρει μια σειρά νέων επιλογών εξατομίκευσης.

Ο Ken Ramirez, Αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Europe δήλωσε: «Η θετική ανταπόκριση για το Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited Edition δείχνει πόσο ελκυστικό είναι να κατέχεις ένα ηλεκτρικό Nissan. Το LEAF συνδυάζει κορυφαία περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια με εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά, απόδοση και αξιοζήλευτο κατάλογο τεχνολογίας. Το Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition είναι η υψηλότερη έκφραση των πρωτοποριακών μας ηλεκτρικών και προσβλέπουμε στην έναρξη των παραδόσεων στους πελάτες μας τους επόμενους μήνες.»

Το Nissan LEAF ήταν το ηλεκτρικό με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη για το 2018.

Toyota
test center