Εξωτερικά, το νέο GT-R φέρει μια εξΆ ολοκλήρου νέα μάσκα από χρώμιο σχήματος V.

Η προσθήκη αεραγωγών στην πίσω πλευρά και δίπλα από τις απολήξεις της εξάτμισης τραβούν την προσοχή.

Το σήμα κατατεθέν για το μοντέλο της Nissan, που δεν είναι άλλο από τους τέσσερις φωτεινούς δακτυλίους παραμένει.

Ακόμα πιο επιθετικό δείχνει το νέο Nissan GT-R κοιτάζοντας το από τα πλάγια, με τις ζάντες 2ο ιντσών να ξεχωρίζουν.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό και ο πίνακας οργάνων είναι καινούρια και φέρουν δερμάτινη επένδυση.

Οι δερμάτινες επενδύσεις δεν βρίσκονται μόνο στο ταμπλό, αλλά έχουν επεκταθεί σε σχεδόν ολόκληρο το εσωτερικό του supercar.

Λιγότεροι διακόπτες και οθόνη 8 ιντσών για μεγαλύτερη ευχρηστία των συστημάτων ψυχαγωγίας, από τον οδηγό και τους επιβάτες.

Ανανεωμένο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και προσαρτημένα τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων.

Ανανεωμένο Nissan GT-R

12.557 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Λίγο μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στον διεθνή τύπο, έχουμε την επίσημη παρουσίαση, για το ανανεωμένο μοντέλο Nissan GT-R.

Η Nissan παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, την ανανεωμένη έκδοση του GT-R, που χαρακτηρίζεται από βελτιώσεις στο εσωτερικό, το εξωτερικό, όπως και στον τομέα της οδήγησης και των επιδόσεων, με νέα βασικά χαρακτηριστικά

Οι συγκεκριμένες ανανεώσεις, θεωρούνται και οι πιο σημαντικές που έχουν γίνει στο μοντέλο από το λανσάρισμα του, σύμφωνα με ισχυρισμούς της ιαπωνικής εταιρείας.Το GT-R θεωρείται ένα supercar που παρέχει στον οδηγό του πολύ εύκολη δυνατότητα χειρισμού. 


Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η Nissan και το νέο μοντέλο έχει υποστεί βελτιώσεις, με μια πιο άκαμπτη δομή αμαξώματος και νέες αναρτήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα, αλλά και υψηλότερες ταχύτητες σε γρήγορες στροφές. Η απαραίτητη πρόσφυση επιτυγχάνεται και με τα νέα ελαστικά 20 ιντσών, σε νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου τύπου «Y-spoke».

Παρ' όλες τις βελτιώσεις απόδοσης, το νέο GT-R φαίνεται να μην έχει χάσει την άνεση του, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρίας. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από το ερχόμενο καλοκαίρι, με νέους χρωματισμούς και πλούσιες εκδόσεις ως προς τον εξοπλισμό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
moto