Εξωτερικές ανανεώσεις

    12.560 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

    Εξωτερικά, το νέο GT-R φέρει μια εξΆ ολοκλήρου νέα μάσκα από χρώμιο σχήματος V. Εκτός από την εμφάνιση, η νέα διευρυμένη μάσκα, παρέχει και καλύτερη ψύξη στον κινητήρα, ενώ διαθέτει και ένα νέο σχέδιο πλέγματος για τις γρίλιες. Αλλαγές εμφανίζονται και στο καπό, που σαν συνέχεια του προφυλακτήρα έχει ενισχυθεί σημαντικά, βάζοντας κι αυτό το χεράκι του στην σταθερότητα του αυτοκινήτου σε υψηλές ταχύτητες. 


    Οι αλλαγές στην πρόσοψη συμπληρώνονται από το ανασχεδιασμένο σπόιλερ, όπως και την ποδιά του προφυλακτήρα, κάτω από τους προβολείς, που αφενός δίνουν στο νέο GT-R πιο άγριο «βλέμμα», αφετέρου συμβάλουν στη δημιουργία υψηλών επιπέδων κάθετης δύναμης μπροστά.


    Εκτός των παραπάνω, το αεροδυναμικό σχήμα του GT-R έχει ενισχυθεί και με τα νέα μαρσπιέ, που πλέον βγαίνουν προς τα έξω, προκειμένου να βελτιωθεί η ροή του αέρα. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου οι αλλαγές είναι εκτεταμένες, με το σήμα κατατεθέν των τεσσάρων φωτεινών δακτυλίων να παραμένει, σε συνδυασμό με ένα νέο σχήμα που συμβάλει στη βελτίωση της ροής του αέρα, αλλά και με την προσθήκη αεραγωγών στην πίσω πλευρά και δίπλα από τις απολήξεις της εξάτμισης. 

    Επίσης, η νέα μεσαία γραμμή που χωρίζει το κάτω μαύρο τμήμα του προφυλακτήρα από το σώμα του αυτοκινήτου, έχει δώσει μια πιο επιθετική εμφάνιση στο πίσω μέρος. Αυτές οι εξωτερικές αλλαγές δεν οδηγούν μόνο σε μια πιο σπορ εμφάνιση, αλλά και σε καλύτερη αεροδυναμική με μικρότερη αντίσταση, διατηρώντας παράλληλα την ίδια ποσότητα κάθετης δύναμης με τον τρέχων GT-R και αποσκοπώντας στην σταθερότητα του οχήματος σε υψηλές ταχύτητες.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    vw