• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκπαιδευτικό σεμινάριο, με στόχο την επιμόρφωση του Σώματος, σχετικά με τη δομή και την λειτουργία των συστημάτων αεριοκίνησης.

Σεμινάριo για συστήματα LPG-CNG στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2016

Η Autogas Tsopelogiannis κλήθηκε να εκπαιδεύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφορικά με τα συστήματα LPG-CNG.

 
Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης, η Autogas Tsopelogiannis, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιώντας -εντελώς δωρεάν- εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του Σώματος, σχετικά με τη δομή και την λειτουργία των συστημάτων αεριοκίνησης.

Το σεμινάριο αυτό, το οποίο έλαβε χώρα στην έδρα της υπηρεσίας στις 09 και 16 Μαΐου 2016, είχε ως στόχο να συμβάλει τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο της Πυροσβεστικής, σχετικά με την κατάσβεση πυρκαγιών σε οχήματα, καθώς και τον απεγκλωβισμό ατόμων μετά από τροχαία ατυχήματα.

Το σεμινάριο περιελάμβανε τόσο θεωρητική ενημέρωση -κατά την οποία πραγματοποιήθηκε εκτενής παρουσίαση της λειτουργίας των συστημάτων, των επιμέρους εξαρτημάτων κ.α.- αλλά και πρακτική εκπαίδευση, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά ένα αυτοκίνητο LPG και των συστημάτων που αυτό φέρει.