10 λόγοι για να πάμε!

Διαβάστηκε από 25333 αναγνώστες

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια σύντομη αλλά συναρπαστική εκδρομή ή ένα weekend απόδρασης από την καθημερινότητα. Οι Ενετοί την ονόμαζαν Λέπαντο και οι Τούρκοι Ενεβαχτέ. Αυτή η μικρή πολιτεία της Αιτωλοακαρνανίας, είναι σήμερα η Ναύπακτος που εμείς γνωρίζουμε και αγαπάμε σαν ένα από τα πιο γραφικά λιμανάκια της ηπειρωτικής χώρας. Μόνο τα αυτοκίνητα και οι στύλοι της ΔΕΗ θυμίζουν ότι η Ναύπακτος είναι μια πόλη του σήμερα.

 

VIDEO: Ναύπακτος για ονειρικό weekend!


Αν εξαιρέσεις αυτά τα δείγματα της μοντέρνας καθημερινότητας που ξεπετάγονται αταίριαστα στο μεσαιωνικό αγκυροβόλιο, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει στο πέρασμα των αιώνων την αυθεντική φυσιογνωμία της ιστορικής καστροπολιτείας. Ωστόσο η Ναύπακτος καθώς βρίσκεται πάνω στην ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου, αλλά και σε μικρή απόσταση από την ορεινή ενδοχώρα, δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε λεπτό.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

  • Ζήσε το δικό σου χειμωνιάτικο παραμύθι

    Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο των δραστηριοτήτων, όπως η περιπετειώδης πεζοπορία στο μονοπάτι του Ηρακλή και το γεφύρι του Καρκάβου και οι αγχολυτικοί περίπατοι στη γραφική Ανω Χώρα της Ορ. Ναυπακτίας, το Crystal Mountain υπόσχεται σπιτική φιλοξενία και ασύγκριτη χαλάρωση! Περισσότερα