Η πιο όμορφη αυγουστιάτικη πανσέληνος

7265 Επισκέψεις στο άρθρο

Φύγε τώρα για τον πιο ανερχόμενο οικισμό της Σύρου που δεκαπλασίασε τον πληθυσμό του μέσα σε 20 χρόνια και απόλαυσε τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σου.

 
Μουσικές στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στην Αζόλιμνο
Το πιο σπουδαίο φυσικό φαινόμενο του καλοκαιριού έρχεται στις 7 Αυγούστου και η φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πρέπει να σε βρεί στην Αζόλιμνο Σύρου. Ζήσε μια μαγευτική εμπειρία κάτω από το φως του φεγγαριού στην εκδήλωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Αζολίμνου ακούγοντας ελληνικές μουσικές που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Αύξηση πληθυσμού 1000%: Ο πιο ανερχόμενος οικισμός της Σύρου
Εξερεύνησε τις ομορφιές και τη μαγεία της Αζολίμνου που κατάφερε να πείσει εκατοντάδες ανθρώπους να την επιλέξουν ως τόπο κατοικίας τους. Η εξαιρετική γεωγραφική της θέση καθώς είναι ο πιο κοντινός οικισμός στην πρωτεύουσα Ερμούπολη, αλλά συνάμα και ο γραφικός και πανέμορφος χαρακτήρας της κατάφεραν να δώσουν μία εξαιρετική άνθηση στην Αζόλιμνο από το 1991 που ήταν καταγεγραμμένοι μόλις 64 κατοίκοι ενώ 25 χρόνια μετά οι κάτοικοι ξεπέρασαν τους 700.

Μπάνιο με φώκιες και κορμοράνους στις Φωκιότρυπες
Για όποιον επιζητά βουτιές σε μία πιο απομονωμένη αλλά εξίσου πανέμορφη παραλία αλλά και για τους φυσιολάτρες τότε μια επίσκεψη στις Φωκιότρυπες είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη. Εξερευνήστε το πανέμορφο ακρωτήρι με τη μικρή παραλία και αν είστε τυχεροί δεν αποκλείεται να δείτε και φώκιες, κορμοράνους και μαυροπετρίτες που επιλέγουν επίσης το σημείο.

Για μπάνιο και βουτιές στην ομορφότερη παραλία της περιοχής
Αν θες να απολαύσεις ένα αλλιώτικο μπάνιο, αλλά δεν θες να απομακρυνθείς ιδιαίτερα από την πρωτεύουσα Ερμούπολη τότε η ιδανική επιλογή δεν είναι άλλη από την παραλία της Αζολίμνου. Απέχοντας μόλις 5 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Σύρου και με τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά της είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσεις την αιγαιοπελαγίτικη και συριανή χαλάρωση. Κάνε τις βουτιές σου από τις προβλήτες που είναι ιδανικές για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές.

Tags: ΣΥΡΟΣ