Διάλεξε Χαλκιδική: Βουτιές και διασκέδαση

Διάλεξε Χαλκιδική: Βουτιές και διασκέδαση

21680 Επισκέψεις στο άρθρο

Διάλεξε Χαλκιδική για διακοπές και φύγε για το δεύτερο πόδι της χερσονήσου. Ξεκίνα τώρα για τη Σιθωνία που συνδυάζει απίστευτα την ξέφρενη διασκέδαση του Αρμενιστή, την ηρεμία των Τηγανιών, το βουνό (και τη θάλασσα) στον Νέο Μαρμαρά.

Στον Αρμενιστή για βουτιές και ξέφρενη διασκέδαση

Κοινοποίησέ το »


Πατήστε εδώ, ΚΑΝΤΕ LIKE στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας

Πήγαινε στην πιο «ζωντανή» παραλία της Σιθωνίας τον πανέμορφο Αρμενιστή. Βούτα στο απίστευτο και πεντακάθαρο τυρκουάζ νερό και ξάπλωσε στην ψιλή άμμο. Βρες όλες τις ανέσεις σε μικρές αποστάσεις και διασκέδασε σε κάποιο από τα κεφάτα νυχτερινά beach party. Για πιο ήσυχες γειτονικές παραλίες ακολούθησε τον δρόμο για το μαγευτικό Πλατανίτσι και τις απλωτές αμμουδιές της Σάρτης.

Χαλάρωσε και ζήσε κινηματογραφικά στα Τηγάνια
Μικρή αλλά πανέμορφη παραλία, τα Τηγάνια σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις περνώντας από το Κριαρίτσι ένας χωματόδρομος σε οδηγεί σε αυτή την μικρή και κρυμμένη παραλία. Φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος γιατι στα Τηγάνια τα μέρη με σκιά είναι ελάχιστα έως καθόλου. Ξάπλωσε στην ακτή που περικλείεται από βράχια και απόλαυσε τις στιγμές ηρεμίας στο ήσυχο αυτό κομμάτι της Σιθωνίας. Αξίζει επίσης να μάθεις πως εδώ γυρίστηκε και η ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Μια μέλισσα τον Αύγουστο».

Παραλία Τηγάνια:  Μια άγρια ομορφιά που θυμίζει Καραϊβική με τα τιρκουάζ νερά και τη χρυσή της άμμο.
Παραλία Τηγάνια:  Μια άγρια ομορφιά που θυμίζει Καραϊβική με τα τιρκουάζ νερά και τη χρυσή της άμμο.

Συνδύασε βουνό και θάλασσα στην κωμόπολη του Νέου Μαρμαρά
Πήγαινε στη μεγαλύτερη κωμόπολη της Σιθωνίας, τον Νέο Μαρμαρά και συνδύασε με μοναδικό τρόπο θάλασσα και βουνό. Ακολούθησε το πανέμορφο πευκόφυτο μονοπάτι που κινείται παράλληλα με τη θάλασσα και προσφέρει απίστευτη θέα στον Νέο Μαρμαρά και στο νησάκι Κέλυφος. Φάε φρέσκο ψαράκι στις παλιές ψαροταβέρνες που έχουν τα τραπεζάκια τους δίπλα στο κύμα.

Ο Νέος Μαρμαράς είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο χωριό - κωμόπολη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία.Ο Νέος Μαρμαράς είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο χωριό - κωμόπολη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία.

Δες το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας στο Πόρτο Κουφό και κάνε ορειβασία στην Ακρόπολη
Πήγαινε στο Πόρτο Κουφό και ανακάλυψε το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας που χρονολογείται από τα χρόνια του Θουκυδίδη «Κωφός λιμήν». Δες τα ερείπια από τις οχυρώσεις των Γερμανών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και από κει ανέβασε την αδρεναλίνη σου με ορειβασία από τα οχυρά προς την Ακρόπολη της Τορώνης για να απολαύσεις τη μοναδική θέα.

Αν σας αρέσουν τα clubs και τα bars και θέλετε έντονη νυχτερινή διασκέδαση στις διακοπές σας, τότε η Κασσάνδρα και η Σιθωνία είναι τα καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε.Αν σας αρέσουν τα clubs και τα bars και θέλετε έντονη νυχτερινή διασκέδαση στις διακοπές σας, τότε η Κασσάνδρα και η Σιθωνία είναι τα καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε.

  • loukia

    Επίσης στον μαρμαρά και στο porto carras οι παραλίες είναι τρομερά όμορφες και απότομες, γι'αυτό έχουν το κάτι... ειδικά μέσα στο porto carras στα 3 βήματα το βάθος αυξάνει πάρα πολύ... Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τις καβουρότρυπες, ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! όπως την αμμουλιανή...

      1