Δώσε παράταση στο καλοκαίρι σου!

Διαβάστηκε από 13046 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2019

Το καλοκαίρι μπορεί ημερολογιακά να τέλειωσε, όμως είναι ακόμα εδώ και οι ελληνικές επιλογές για summer extension είναι πολλές και ελκυστικές για κάθε γούστο.

 
Επιλέξτε έναν οι περισσότερους προορισμούς για να πιάσει το καλοκαίρι σας Οκτώβριο!

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει με το τέλος του Αυγούστου. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μοιάζει να ξεκινά στα μέσα του Φθινοπώρου. Είτε γιατί κάποιοι καθυστερούν να πάρουν την άδειά τους ειτε γιατί απλώς επιλέγουν εκδρομές σε μέρη όπου αυτή την εποχή θα είναι κατά πολύ λιγότερος ο κόσμος αλλά ακόμα περισσότερες οι ομορφιές που θα δουν.

Στις επόμενες σελίδες σας προτείνουμε 8 προορισμούς για να δώσετε παράταση στο καλοκαίρι σας! Δείτε τα 1 προς 1, αποφασίστε τι σας ταιριάζει και ξεκινήστε για summer extension!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

  • Διαμονή... στην αγκαλιά των αστεριών

    Το ξενοδοχείο Αστρολάβος στη Λίμνη Ευβοίας ονομάστηκε έτσι για τις μαγευτικές νύκτες που προσφέρει, όταν ο ουρανός έχει ξαστεριά και παρατηρείς με γυμνό μάτι τον έναστρο ουρανό και βρίσκεσαι στην αγκαλιά των αστεριών. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν μοντέρνα επίπλωση, φωτεινή διακόσμηση και καθιστικό.
     2227032412 Περισσότερα

τι να κανετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα

    Το Kalimera Cafe, αυτό το πανέμορφο μαγαζάκι στην καρδιά του Ναυπλίου, σερβίρει καθημερινά ελληνικό παραδοσιακό πρωινό! Αχνιστοί καφέδες και ελληνικός στη χόβολη, ζυµωτό ψωµί, ντόπια τυριά και αλλαντικά, χειροποίητες µαρµελάδες και αυγά ολόφρεσκα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για να ξεκινήσεις τη µέρα!
     27520 29061 Περισσότερα