Οι ΤΟΡ προορισμοί για κοριτσοπαρέες

8582 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες να φύγεις ένα σαββατοκύριακο με τις φίλες σου για να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεσαλώσεις; Τότε σίγουρα χρειάζεσαι επιλογές!

Μετά τα καλύτερα νησιά για κοριτσοπαρέες το AutoΤρίτη Touring σας προτείνει και τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς  για διασκέδαση και φλερτ!

Αράχωβα: Η απόλυτη βασίλισσα
Τα σκήπτρα της ...εκδρομικής διασκέδασης στην Ελλάδα κρατά γερά η Αράχωβα. Η νύμφη του Παρνασσού συνδυάζει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με τις γραφικές γειτονιές ενώ η νύχτα στους χώρους διασκέδασής της κρατά πάντα πάρα πολύ. Η νύχτα στα "must" στέκια του βουνού σας μυούν σε νέα μυστικά κοκτέιλ και γεύσεις, ενώ οι κουβέντες με τους ντόπιους μπαρμεν και τους γκεστ ντι τζέι σας απογειώνουν, παίρνοντας κάτι καινούριο από τον χειμωνιάτικο ναό του κοσμοπολίτικου λάιφ στάιλ. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε στην Αράχωβα θα το βρείτε εδώ!

Διασκέδαση στο Καρπενήσι
Είστε μια παρέα που θέλετε και διασκέδαση αλλά όχι και την απόλυτη κοσμοσυρροή της Αράχωβας τότε μπείτε σε ένα αμάξι για την Ευρυτανία και το υπέροχο Καρπενήσι. Ένας μεγάλος αριθμός από μπαράκια και καφέ σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε και να διασκεδάσετε σε αυτά. Η περιοχή φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της καθώς τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και έξω από αυτό θα συναντήσετε μαγαζιά που ικανοποιούν αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα γούστα. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε στο Καρπενήσι θα το βρείτε εδώ!

Πήλιο: Ο απόλυτος προορισμός για κάθε εποχή
Το βουνό των Κενταύρων και της διασκέδασης. Το Πήλιο είναι ότι η Κέρκυρα για το καλοκαίρι και το Καρπενήσι για το χειμώνα. Ένας υπέροχος προορισμός που τα συνδυάζει όλα και ανάμεσα σε αυτά την πλούσια νυχτερινή ζωή. Η Πορταριά, η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα και τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου κρύβουν σημεία για κάθε παρέα με ευκαιρίες για χειμωνιάτικο  φλερτ! Τι άλλο μπορείτε να κάνετε στο Πήλιο θα το βρείτε εδώ!

Καλάβρυτα: Ένας in χειμερινός προορισμός
Και για το τέλος Πελοπόννησος και Καλάβρυτα! Έχετε φύγει από την Αθήνα, σε δύο ώρες είστε κιόλας εκεί και έχετε χρόνο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πιο χουχουλιάρικο σημείο της Αχαΐας που κρύβει όμως και τα in σημείο του για διασκέδαση με την παρέα σας. Απολαύστε το καλό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες με το κρασί να ρέει άφθονο αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή στα χειμωνιάτικα τα μπαρ των Καλαβρύτων που θα σας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο σαββατοκύριακο (ή και περισσότερο!) Τι άλλο μπορείτε να κάνετε στα Καλάβρυτα θα το βρείτε εδώ!