Λιμανάκι της Αγάπης

Νησάκι Έρως

Οικονομική απόδραση στον Πόρο

Διαβάστηκε από 3034 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2017

Μην χάνεις στιγμή και πήγαινε στον Πόρο. Κέρδισε χρόνο, χρήματα και κάνε τις καλύτερες διακοπές του καλοκαιριού.

 
Στην Ελλάδα, εάν ευνοούμαστε για κάτι είναι οι πολλές επιλογές που έχουμε για τις διακοπές μας. Μία εξαιρετική επιλογή για απόδραση είναι αυτή στον πράσινο Πόρο. Ποδηλατοδρόμοι,  ταβερνάκια, νεοκλασικά κτίρια και όμορφα σοκάκια σας περιμένουν εδώ, στον Πόρο.

Ο Πόρος είναι η ιδανική επιλογή για οικονομικές διακοπές δίπλα στην Αθήνα.
Ο Πόρος είναι η κατάλληλη λύση για να πάτε διακοπές σε ένα πανέμορφο μέρος, χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείτε. Αρχικά, η απόσταση είναι μόνο μιάμιση ώρα που κάτι που το καθιστά ιδανικό είτε για μονοήμερες είτε για πολυήμερες εκδρομές. Τα ακτοπλοϊκά είναι πολύ οικονομικά και έτσι έχετε την τέλεια ευκαιρία να αποδράσετε με άνεση και με low budget.

Η πόλη του Πόρου είναι χτισμένη σε ένα μικρό λόφο και έχει θέα όλο το λιμάνι, συμπεριλαμβάνονται ασπρισμένες συνοικίες, βουκαμβίλιες και δεκάδες επιλογές διασκέδασης.
Πιο συγκεκριμένα, νεοκλασικά σπίτια, όμορφες γραφικές γειτονιές με ταβερνάκια βρίσκονται εδώ. Το Ιστορικό Ρολόι  δεσπόζει   ανάμεσα σε φραγκοσυκιές και πεύκα και ενώ περπατάτε στην προβλήτα θα δείτε πολλά πολλά μέρη για να ξαποστάσετε.Σήμερα ο Πόρος διαθέτει όλα εκείνα τα μέσα για να σας προσφέρει ιδανικές διακοπές.

Ένα μικρό νησάκι το Δασκαλιό βρίσκεται απέναντι από τον Ρώσικο Ναύσταθμο στον Πόρο και έχει σχήμα καρδιάς. 
Μπορεί να φαντάζει υπερβολικά ρομαντικό για τους μη ρομαντικούς, όμως συμβαίνει στον χάρτη, ένα νησάκι σε σχήμα καρδιάς. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα, ότι ο 2002 ο ΕΟΤ, ονόμασε το νησάκι «΄Ερως» και αποτέλεσε τη βασική διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα .Θα πάτε με τη βαρκούλα απέναντι σε αυτό το νησάκι και θα αντικρίσετε το εκκλησάκι της Κοίμησης της Θεοτόκου, μια εκκλησία που πολλοί νεόνυμφοι επιλέγουν για να παντρευτούν λόγω της ειδυλλιακής ατμόσφαιρας. Με φόντο το πράσινο και το γαλάζιο θα δεις κάτι ξεχωριστό.

Κάτω από τα πεύκα θα κάνεις μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά στο διάσημο «λιμανάκι της Αγάπης».
Πρόκειται για έναν πολύ ρομαντικό όρμο ιδανικό για όσους θέλουν την ησυχία τους, κάνοντας βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά κάτω από τα πεύκα. Μία μοναδική τοποθεσία, που κάνει τον Πόρο ακόμη πιο γνωστό και δημοφιλή.

Tags: ΠΟΡΟΣ