Παρέλαση Χόλλυγουντ στους Παξούς

8030 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες γιατί η Αντζελίνα Τζολί άφησε την Αμερική και ήρθε στους Παξούς για διακοπές. Ανακάλυψε τις μοναδικές παραλίες και που μπορείς να δεις τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στο νησί.

 
Τι κι αν είναι το μικρότερο νησί του Ιονίου, οι Παξοί κερδίζουν τις εντυπώσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικά και σε διεθνές επίπεδο. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν περάσει από εδώ: το βασιλικό ζεύγος, η Ντέμυ Μουρ. Φυσικά με την παρέα των Αντίπαξων παραμένουν στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
Το Χόλλυγουντ περνάει  από τον Γάιο την πρωτεύουσα του νησιού , πρόκειται για έναν πολύ όμορφο οικισμό με πράσινο και όλες τις ανέσεις.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Κιάνου Ριβς, καθώς και μεγιστάνες κατέφτασαν το τελευταίο διάστημα στους Παξούς.
Υπάρχουν δεκάδες καταστήματα είτε για εστίαση  είτε για διασκέδαση με πολλά από αυτά να βρίσκονται στην ενετική πλατεία. Μια βόλτα στο λιμάνι είναι μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα. Μάλιστα, τα "δεμένα" σκάφη  αποτελούν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα, καθώς και τα όμορφα κτίσματα με ισχυρή την παρουσία της Βρετανικής και της Ενετικής κυριαρχίας  που  είχαν  οι Παξοί στο παρελθόν.

Στην παραλία του Ερημίτη στην παραλία, που εμφανίστηκε το 2007 και δες ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα να αγκαλιάζει το Ιόνιο.
Στις δυτικές ακτές των Παξών  θα βρεις ένα μοναδικό θέαμα. Η παραλία του Ερημίτη  εμφανίστηκε μόλις το 2007.  Γιγαντιαία λευκά βράχια στέκουν επιβλητικά πάνω από την παραλία  και τα γαλαζοπράσινα νερά κάνουν τον ερημίτη να μοιάζει με εξωτικό τοπίο. Στα συν αυτής της πανέμορφης παραλίας λόγω και της Δυτικής τοποθεσίας της είναι το απίστευτο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να προσφέρει. Ανεβαίνοντας στην κορυφή του βράχου θα αντικρύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Στο Πλάνο το ηλιοβασίλεμα «κοιτάει » στο Ιόνιο  και δημιουργεί μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, από τις καλύτερες στιγμές στο νησί.
Είναι γεγονός, ότι στην παραλία του «ζει» το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του Ιονίου. Η ακρογιαλιά αυτή ξεχωρίζει για την άγρια ομορφιά της με τα απότομα βράχια. Έπειτα από τον Πλάνο μπορείς να πας στην περικυκλωμένη από καταπράσινους λόφους Λάκκα. Πέτρινα γραφικά σπιτάκια στον μικρό οικισμό και περπάτησε στο όμορφο λιμανάκι απολαμβάνοντας την θέα προς τον ομώνυμο κόλπο.
 
Αντίπαξοι και εξωτικό Βουτούμι, το τοπίο μοιάζει να είναι βγαλμένο από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη».
Τυρκουάζ νερά, λευκή άμμος  και βουτιά στο Βουτούμι σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Ακόμη, η δεύτερη πιο γνωστή παραλία είναι  η Βρίκα.  Στο βάθος ενός όρµου,  έχει βλάστηση που φτάνει µέχρι τη θάλασσα και τα λευκά βότσαλα σε συνδυασµό µε τα υπέροχα νερά, δίνουν µια εξαιρετική εικόνα.