Το νησί που μάγεψε τον Αντονι Κουίν

6475 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν ο Αντονι Κουίν έφτανε στην Ρόδο για τα «Κανόνια του Ναβαρόνε» σίγουρα δεν περίμενε πως θα αποκτούσε και παραλία με το όνομά του. Φύγε για την υπέροχη Ρόδο και θαύμασε τα χάλκινα ελάφια, νιώσε ιππότης και επισκέψου τις πεταλούδες στο σπίτι τους.

 
Για μπάνιο στην παραλία Αντονι Κουίν που μάγεψε τον σπουδαίο ηθοποιό
Πήγαινε στον μικρό ορμίσκο που βρίσκεται ανάμεσα στο Φαληράκι και το Λαδικό και ανακάλυψε την παραλία Αντονι Κουίν. Δες το μέρος στο οποίο γυρίστηκαν «Τα Κανόνια του Ναβαρόνε» και που προς τιμήν του σπουδαίου ηθοποιού οι ντόπιοι το ονόμασαν Αντονι Κουίν.

Δες το σούρουπο στο Μανδράκι με τα πανέμορφα χάλκινα ελάφια
Θαύμασε στο Μανδράκι τα δύο εντυπωσιακά χάλκινα ελάφια που είναι το σύμβολο της Ρόδου. Δες το εντυπωσιακό σημείο στο οποίο ήταν το μεσαιωνικό λιμάνι του νησιού και τους πανέμορφους ανεμόμυλους που δίνουν μια ξεχωριστή νησιώτικη αίσθηση στο πανέμορφο αυτό σημείο της Ρόδου.

Νιώσε αληθινός ιππότης στο μεγαλοπρεπές κάστρο της Λίνδου
Ανέβα στο κάστρο της Λίνδου ακολουθώντας τον κεντρικό ασφάλτινο δρόμο που φεύγει νότια από το λιμάνι της Ρόδου. Απόλαυσε τον εντυπωσιακό βράχο με το στιβαρό κάστρο στην κορφή του και τη ναυτική πόλη με τα ολόλευκα σπίτια που μοιάζει ριζωμένη στους πρόποδες. Νιώσε ένας από τους ιππότες του τάγματος του Αγίου Ιωάννη που έζησαν κατά τον Μεσαίωνα στην περιοχή. Παράλληλα απόλαυσε τη θέα προς την ενδοχώρα της Ρόδου που απλώνεται μπροστά σου από το πανέμορφο αυτό σημείο.

Δες τις υπέροχες και πολύχρωμες πεταλούδες στη μοναδική κοιλάδα του νησιού
Η φύση στην απόλυτη μαγεία της. Αυτό ακριβώς θα δεις στην Κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο και θα μείνεις άναυδος με το πόσα χιλιάδες χρώματα μπορεί να υπάρχουν στον κόσμο. Εκατοντάδες είδη πεταλούδων αναπαύονται στα δέντρα της περιοχής και σε καλούν να τα ανακαλύψεις σε μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα θα θαυμάσεις το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Ρόδου με ρυάκια, λίμνες με νούφαρα και μικρούς καταρράκτες.
 

Tags: ΡΟΔΟΣ