Ανάσα χαλάρωσης με φόντο το Αιγαίο

2735 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα διαμερίσματα του Kallichoron Art Boutique Hotel βρίσκονται στην καρδιά της Χώρας της Αστυπάλαιας, προσφέροντας μαγευτική θέα στο Κάστρο, τους ανεμόμυλους και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Τα διαμερίσματα του Kallichoron Art Boutique Hotel βρίσκονται στην καρδιά της Χώρας της Αστυπάλαιας, προσφέροντας μαγευτική θέα στο Κάστρο, τους ανεμόμυλους και το γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ η νησιωτική παράδοση σμίγει με τη σύγχρονη άνεση, την προσεγμένη διακόσμηση, τον σύγχρονο εξοπλισμό, τη ζεστή φιλοξενία και τις αυθεντικές γεύσεις για να εξασφαλίσουν μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή.

Μόλις 50μ. από την κεντρική πλατεία της γραφικής Χώρας, το Kallichoron Art Boutique Hotel  είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και τις τέχνες boutique ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει συναρπαστική θέα στην Αστυπάλαια, το ενετικό κάστρο, τους παλιούς ανεμόμυλους και τη θάλασσα. Οι ιδιωτικοί και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με έργα γνωστών καλλιτεχνών.

Οι μονάδες του Kallichoron Art Boutique Hotel διαθέτουν επιπλωμένο, πλακόστρωτο μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, καφετιέρα, τηλεόραση LCD 32 ιντσών και δωρεάν Wi-Fi. Στο ιδιωτικό μπάνιο θα βρείτε μπουρνούζια, παντόφλες, προϊόντα περιποίησης Apivita και στεγνωτήρα μαλλιών.

Καθημερινά σερβίρεται βραβευμένο "Πρωινό της γιαγιάς" με παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές και βιολογικά προϊόντα το οποίο επιμελείται διατροφολόγος. Μπορείτε να πάρετε πρωινό χωρίς πρόσθετη χρέωση στο δωμάτιο ή στην αίθουσα πρωινού, απολαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση τη συναρπαστική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Κατά την άφιξη θα λάβετε ένα ποτό καλωσορίσματος, ενώ προσφέρεται παιδικό πακέτο για τους μικρούς επισκέπτες. Σε απόσταση 50μ. θα βρείτε ταβέρνες που σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ και γοητευτικά μπαρ.

Οι ανέσεις του Kallichoron Art Boutique Hotel  περιλαμβάνουν κατάστημα έργων τέχνης, βιβλιοθήκη, ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια και επιχειρηματική γωνιά στη ρεσεψιόν. Διοργανώνονται συνεδρίες ευεξίας δίπλα στη θάλασσα και τακτικά θεματικά Σαββατοκύριακα.

Η πλησιέστερη παραλία απέχει 500μ. από τα στούντιο, ενώ το κάστρο της Αστυπάλαιας είναι στα 300 μέτρα. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς κατά την άφιξη και την αναχώρηση. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης σε κοντινή απόσταση.