Σε κάνει από επισκέπτη... ντόπιο!

3281 Επισκέψεις στο άρθρο

Φτιάξε το πλάνο των δραστηριοτήτων που θες να περιλαμβάνουν οι διακοπές σου εύκολα και γρήγορα και ζήσε το απόλυτο ταξίδι, σύμφωνα με τα δικά σου ιστορικά, αρχαιολογικά, πολιτιστικά, γαστρονομικά ή αθλητικά ενδιαφέροντα!

Το Grecopaths είναι ένα γραφείο εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάθε πτυχή, κάθε πλευρά και γοητεία των τοποθεσιών που θες να επισκεφθείς σαν... να είσαι ντόπιος!

Με τους έμπειρους συνεργάτες του σε όλη την Ελλάδα, το Grecopaths διοργανώνει ένα πρόγραμμα διακοπών από την αρχή μέχρι το τέλος του, δηλαδή από το πώς θα πάτε στον προορισμό σας μέχρι το... πού θα φάτε την καλύτερη συνταγή του τοπικού φαγητού!

Ναύπλιο, Μυκήνες, Αθήνα, Επίδαυρος, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη είναι μόνο μερικές από τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η μεγάλη ομάδα του Grecopaths, δημιουργώντας στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, αφού θα συνδυάζουν τη μαγευτική ομορφιά των τοπίων της Ελλάδας με τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα του καθενός από τους επισκέπτες.

Εκπαιδευμένοι συνοδοί αθλητικών δραστηριοτήτων, ειιδικοί της γαστρονομίας, πιστοποιημένοι ταξιδιωτικοί οδηγοί, όλη η ομάδα του Grecopaths βρίσκεται στις υπηρεσίες σας για να σας κάνει να ζήσετε το ταξίδι των ονείρων σας! Απολαύστε το!