Εκλεπτυσμένη διαμονή!

2921 Επισκέψεις στο άρθρο

Εντυπωσιακή θέα, παραδοσιακή διακόσμηση και ανέσεις που δημιουργούν οικεία αίσθηση σε όλους τους επισκέπτες!

Το Tinos Habitart διαθέτει παραδοσιακές βίλες με μαγευτική  θέα στη θάλασσα καλλιτεχνικό αλλά παραδοσιακό σχεδιασμό. Περιβάλλον που κάνει τους φιλοξενούμενους να νιώθουν σα στο σπίτι τους! Οι περισσότερες μονάδες έχουν ιδιωτική πισίνα. 

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακά έπιπλα αντίκες και αυθεντικά έργα τέχνης. Οι ενοικιαζόμενες βίλες είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ευχάριστη διαμονή όλο το χρόνο και είναι λειτουργικές για βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια ενοικίαση. Παρέχονται τηλεόραση, Wi-Fi Internet και θερμάστρες σε κάθε δωμάτιο, καθώς και συναγερμοί ασφαλείας και θυρίδες ασφαλείας. Τα σπίτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και βεράντες.

Η εκπληκτική αρχιτεκτονική, η θαυμάσια θέα στη θάλασσα και η ξεχωριστή πολυτέλεια θα σας μαγέψουν από τη στιγμή που θα δείτε τις Tinos Habitart  Villas. Η πρωτεύουσα και το λιμάνι της Τήνου είναι 6χλμ. μακριά. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να κανονίσει ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ υπάρχει και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.