Παραδοσιακές γεύσεις

Διαβάστηκε από 1959 αναγνώστες

Μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων.

 
Η ταβέρνα «Ο Βασίλης» στο Ναύπλιο ξεκίνησε το 1989 σαν ένα μικρό οινομαγειρείο, το οποίο με την πάροδο του χρόνου, επεκτάθηκε, εκσυγχρονίστηκε και εναρμονίστηκε σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις, χωρίς να αλλάξει όμως τίποτα απο την ποιότητα και την καθαρότητα των βασισμένων στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, γεύσεών του.

Η ταβέρνα «Ο Βασίλης» στεγάζεται σε ένα πλήρες ανακαινισμένο κτίριο στο κεντρικότερο σημείο του Ναυπλίου, μέσα σε έναν απο τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης.

Η σάλα της ταβέρνας έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει άνετα 70-75 άτομα κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Την θερινή περίοδο μπορείτε να απολαύσετε τις παραδοσιακές νοστιμιές μας στο μαγευτικό πλακόστρωτο πεζόδρομο μπροστά απο το μαγαζί, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 100 περίπου άτομα.

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Η καλύτερη διανυκτέρευση

    Το Opora Country Living στο χωριό Πυργιώτικα της Αργολίδας αποτελεί μια νέα πρόταση για τις διακοπές σας παρέχοντας ενοικιάσεις εξοχικών καταλυμάτων. Είναι διαμορφωμένο σαν ένα μικρό χωριό από σπίτια, ένα κεντρικό κτίριο και τρία μικρότερα, σε country style, με πανοραμική θέα και μεγάλη εξωτερική πισίνα.
     2752022259 Περισσότερα

τι να κανετε - ΝΑΥΠΛΙΟ