Γεύσεις... καλλιτεχνικές!

3565 Επισκέψεις στο άρθρο

Μαγευτικές γεύσεις, καλλιτεχνικό περιβάλλον! Ομορφιά και καλαισθησία που αξίζει να δείτε!

Το Εστιατόριο Ακαδημία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης είναι ένας υπέροχος, ξεχωριστός χώρος είναι έτοιμος να σας προσφέρει τις πιο νόστιμες και μαγευτικές γεύσεις.

Ο ζεστός χώρος του, το φιλικό περιβάλλον μα πάνω απο όλα το μεράκι και η διάθεση των ιδιοκτητών του, Κωνσταντίνου Μάρκου και Κωνσταντίνου Γαργάνη, φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή μιας και κατάφεραν να παντρέψουν τις γεύσεις με την τέχνη.

Επίπλωση παλιάς εποχής με έργα τέχνης σπάνια κορυφαίων καλλιτεχνών να διακοσμούν τον χώρο του εστιατορίου και της αυλής του καθώς και πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας να συνθέτουν το αποτέλεσμα πολλών γευστικών επιλογών με κουζίνα παραδοσιακή και σε Μεσογειακό ταμπεραμέντο, αποτελούν το ύφος της Ακαδημίας.

Ο chef Κωνσταντίνος Μάρκου δημιουργεί το δικό του έργο τέχνης – μια πανδαισία γεύσεων που συνεχώς ανανεώνει και σας προκαλεί να το γευτείτε. Το μενού διαθέτει πλούσια μεσογειακά πιάτα μαγειρεμένα σπιτικά, με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς. Δοκιμάστε φιλετάκια χοιρινά λαιμού με σάλτσα πορτοκάλι-μέλι και σπιτικό πουρέ πατάτας,τηγανίτες με ξινοτύρι Κάσου "ανόστρου κάσιου" αιγοπρόβειο πικάντικο τυρί από την Φιλιππιάδα , κριθαρότο μανιταριών με λάδι τρούφας, βουβαλίσια σουτζουκάκια γιαουρτλού, ρεβυθάδα με κάστανα και γαρίδες, χειροποίητα ραβιόλια κρητικά με μυζήθρα και τρούφα, Bistecca ala fiorentina, Μπιφτέκι αγριόχοιρου από το πήλιο, συκώτι σωτέ με κρούστα από πάπρικα και ολοκληρώστε το γεύμα σας με τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου..chanache σοκολάτας.

Eνημερωθείτε για τα events, τις μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική και τα εικαστικά δρώμενα που γίνονται κάθε μήνα στο εστιατόριο και έχουν πιστούς φαν.