Γεύσεις για το... κάτι άλλο!

4171 Επισκέψεις στο άρθρο

Με θέα τον γραφικό κόλπο του Μεγάλου Λιβαδιού, το δροσερό περιβάλλον του εστιατορίου Κύκλωπας, σας χαρίζει στιγμές ξεκούρασης και γευστικών απολαύσεων. Υπέροχες Σεριφιώτικες γεύσεις με πλούσια ντόπια υλικά.

Το εστιατόριο Κύκλωπας  στη Σέριφο είναι τέλειο για οικογένειες, με ρηχή θάλασσα, σπάνια με κύμα, με μερίδες μεγάλες και τιμές προσιτές,  θα μπορέσετε να δοκιμάσετε όλες τις ντόπιες σπεσιαλιτέ, αλλά και ολόφρεσκα ψάρια και κρέατα παραγωγής.

Στα ποτήρια ντόπιο κρασί, με ιδιαίτερη γεύση και το υπέροχο μελί χρώμα, αλλά και σούμα (είδος ρακής), για να συνοδεύσετε το φαγητό σας! Από τα πιο ξεχωριστά, να τρως και η θάλασσα με τους δικούς της ήχους ακριβώς δίπλα σου, να σου κρατάει συντροφιά. Το ιδανικότερο μέρος για γάμο, βαφτίσια, εκδηλώσεις και πάρτι. Εδώ το πάρτι σας θα αποκτήσει διαστάσεις μαγικές καθώς η ελληνική φύση και η ελληνική γεύση θα συμμαχήσουν υπέρ σας, με την αξεπέραστη ποιότητα της κουζίνας της Κυρίας Μαρίας, σε ένα μενού δική σας επιλογής και τιμές απόλυτα προσιτές όπως πάντα.

Κι αν θέλετε να φέρετε το ελληνικό καλοκαίρι... στο χώρο σας, μη διστάσετε να το ζητήσετε: τα τραπέζια, οι καρέκλες και ο εξοπλισμός μπορούν να έρθουν όπου θέλετε εσείς. Ο Κύκλωπας τοποθετεί τον εξοπλισμό, στολίζει το χώρο και εξασφαλίζει ότι η βραδιά σας θα είναι απλώς μαγική.