Για ξεκούραση και δραστηριότητες

Διαβάστηκε από 1395 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2017

Ο απόλυτος συνδυασμός ξεκούρασης και δραστηριοτήτων μπορεί να σε καταπλήξει.

 
Ο ξενώνας Nisista βρίσκεται στη Ροδαυγή που απέχει 22 χμ. από την πόλη της Αρτας  και βρίσκεται σκαρφαλώμένος στην ανατολική πλαγιά του Ξηροβουνίου.

Σε υψόμετρο 740 μέτρων η Ροδαυγή είναι ένα χωριό διάσημο για τις ομορφιές και το φυσικό της πλούτο, αλλά και το μυρωδάτο τσίπουρο.

Οι τιμές των δωματίων εξαρτώνται από την εποχή και τις εκάστοτε ειδικές προσφορές. Για αυτό καλέστε για να ενημερωθείτε για τις τιμές της περιόδου που σας ενδιαφέρει. 

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τον επισκέπτη όπως ιππασία, πεζοπορία μέσα από όμορφες διαδρομές, αλλά και kayak, ποδηλασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς.

 

που να μεινετε - ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

  • Η βάση για ξεκούραση και δραστηριότητες

    Σκαρφαλωμένος στην ανατολική πλαγιά του Ξηροβουνίου, στη Ροδαυγή της Αρτας, ο ξενώνας Nisista προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση, σε ένα χωριό διάσημο για το φυσικό πλούτο και το μυρωδάτο τσίπουρο. Απολαύστε δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, kayak, ποδηλασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς.
     2683071484 Περισσότερα
  • Η αποθέωση της διαμονής

    Το Rouista Tzoumerka Resort βρίσκεται στο ελατοσκέπαστο Βουργαρέλι, το κεφαλοχώρι των Κεντρικών Τζουμέρκων. Απολαύστε μοναδική διαμονή σε ένα υπέροχο πέτρινο οικοδόμημα που θα σας καταπλήξει και θα σας ενθουσιάσει.
     2685022200 Περισσότερα