Για σας που αγαπάτε τα γλυκά!

Διαβάστηκε από 1728 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2018

Οι γλυκατζήδες έχουν έναν υπέροχο προορισμό εδώ και σχεδόν 70 χρόνια.

 
Το Ζαχαροπλαστείο Λούσιος λειτουργεί από το 1950 στη Δημητσάνα και παρασκευάζει γλυκά από τα πιο αγνά υλικά. Το ταξίδι σε μοναδικές γεύσεις είναι εγγυημένο με τον κ. Χαράλαμπο Μπαξεβάνο να επιμελείται τις δημιουργίες των ζαχαροπλαστείων και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν πεντανόστιμα γλυκά και όχι μόνο, όλα παρασκευασμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες.

Τα τελευταία πέντε χρόνια στην «καρδιά» της Τρίπολης (Λυκούργου 31) θα βρείτε και το δεύτερο κατάστημα του Ζαχαροπλαστείου Λούσιος που αξίζει να επισκεφτείτε.

 

τι να κανετε - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ

  • Το πλησιέστερο στην Αθήνα

    Μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου είναι το κοντινότερο χιονοδρομικό κέντρο στην πρωτεύουσα.10 πίστες και 4 συρόμενοι αναβατήρες σας περιμένουν για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα κατάλευκο τοπίο και ανακαλύψτε ένα από τα ομορφότερα βουνά της Πελοποννήσου.
     6985063909 Περισσότερα
  • Η πιο γλυκιά απόδραση

    Από το 1950 τα Ζαχαροπλαστεία Λούσιος παρασκευάζουν με τα πιο αγνά υλικά τις κορυφαίες γλυκές απολαύσεις. Στα δύο καταστήματα σε  Δημητσάνα και Τρίπολη μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
     2795031230 Περισσότερα