Greek land tasting hall στην Αρχαία Ολυμπία

3282 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο GREEK LAND TASTING HALL, στην Ελληνικής Γης Αίθουσα Γευσιγνωσίας στην Αρχαία Ολυμπία, περιμένουν να σας μυήσουν στις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου δοκιμάζοντας τα προϊόντα τους.

Εδώ  μπορείς να γευτείς, να μυρίσεις, να νιώσεις και να δεις κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο GREEK LAND TASTING HALL, στην Ελληνικής Γης Αίθουσα Γευσιγνωσίας στην Αρχαία Ολυμπία, σας περιμένουν ώστε να σας μυήσουν στις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου δοκιμάζοντας τα προϊόντα τους.

Η εταιρεία GREEK LAND TASTING HALL στηρίζει κυρίως τις δραστηριότητές της στην παραγωγή, συσκευασία και πώληση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αρχαία Ολυμπία όπου υπάρχει και κατάστημα που πωλεί παραδοσιακά προϊόντα στην τουριστική αγορά.

Οι ιδιόκτητοι ελαιώνες από τους οποίους παράγεται το λάδι βρίσκονται στις κοινότητες Πλάτανος και Λιναριά που είναι στην περιοχή.

Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι με τον παραδοσιακό τρόπο και η παραγωγή ελαιολάδου γίνεται με τη μέθοδο της ψυχρής πίεσης μόνο με μηχανικά μέσα.

Η παραγωγή ελαιολάδου πραγματοποιείται πάντοτε μέσα σε 12 ώρες από τη συλλογή των ελιών από τα δέντρα.

Το GREEK LAND TASTING HALL βρίσκεται σε ένα  όμορφο μέρος, μόλις 5 λεπτά από το χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι ιδιοκτήτες είναι φιλόξενοι, θα σας ξενάγησαν στους χώρους του οινοποιείου και θα σας δείξουν πως παράγεται και πως εμφιαλωνεται το κρασί και άλλα προϊόντα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσαμε κάποια είδη από αυτά που παράγουν.

Tags: ΗΛΕΙΑ