Η απόλυτη άνεση!

Διαβάστηκε από 1819 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2018

Μόλις 30 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας των Στεγνών στη Ρόδο, βρίσκεται το Mediterraneo Apartments, πλαισιωμένο από τη πανοραμική θέα της θάλασσας και του πράσινου τοπίου.

 
Το ξενοδοχείο Mediterraneo Apartments προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι έτοιμο να σας χαρίσει ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές.

Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, ενώ κάποιες από αυτές διαθέτουν βεράντα και / ή μπαλκόνι. Υπάρχει επίσης μια μικρή κουζίνα, εξοπλισμένη με τοστιέρα, ψυγείο και μαγειρική εστία, καθώς και μια μηχανή καφέ και βραστήρας.

Κατόπιν αιτήματος, το ξενοδοχείο μπορεί να σας παράσχει και διαιτητικά μενού αλλά και να φέρει στην πόρτα σας είδη παντοπωλείου, για να μην απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών σας χωρίς κανένα απολύτως άγχος.  

Tags: ΡΟΔΟΣ
 

που να μεινετε - ΡΟΔΟΣ

 • Απόλυτη άνεση δίπλα στη θάλασσα

  Μόλις 30 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας των Στεγνών στη Ρόδο, βρίσκεται το Mediterraneo Apartments, πλαισιωμένο από τη πανοραμική θέα της θάλασσας και του πράσινου τοπίου. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι έτοιμο να σας χαρίσει ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές.
   6933180881 Περισσότερα
 • Συνδυασμός επιλογών

  Το Zoes είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο , το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά (1,5 χιλ.) στο διάσημο Φαληρακί στη Ρόδο, αλλά αρκετά μακριά απο την θορυβώδη του νυχτερινή ζωή, στην ήσυχη περιοχή Λαδικό, ώστε να μπορείτε να έχετε και τις 2 επιλογές.
   2241085140 Περισσότερα

τι να κανετε - ΡΟΔΟΣ

 • Δυνατές γεύσεις και αρώματα

  Στα μεσαιωνικά στενάκια της παλαιάς πόλης της Ρόδου, βρίσκεται η ταβέρνα ΔΑΦΝΗ λίγο πιο πάνω απο την πλατεία. Τα αδέρφια Μάριος και Φώτης και η οικογένεια τους, θα σας υποδεχτούν με χαρά στη ταβέρνα τους και θα σας σερβίρουν τέλεια φαγητά με δυνατές γέυσεις και αρώματα
   6949683196 Περισσότερα