Θεϊκή γοητεία και ομορφιά

3795 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι εικόνες της κοιλάδας των Δελφών, με τα μάρμαρα του μαντείου του αρχαίου Θεού του Φωτός να λάμπουν κάτω από τον ήλιο, μόνο ως «θεϊκή» θα μπορούσε να περιγραφεί.

Ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπορ, το Domotel Anemolia προσφέρει ό,τι αποζητά ο κάθε επισκέπτης κατά τη διαμονή του στη μοναδική Αράχωβα

Το Domotel Anemolia, βρίσκεται σε ιδανική απόσταση, τόσο από το κοσμοπολίτικο χωριό της Αράχωβας με τις άπειρες επιλογές για φαγητό, ποτό και ξενύχτι, όσο και από τους Δελφούς- παρέχοντάς σας πολυδιάστατες επιλογές αναψυχής.

Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό στο μπουφέ του Domotel Anemolia. Μια ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, ζεστά και κρύα εδέσματα, σας περιμένουν στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου μας.
Ζήστε την εμπειρία του καλού ελληνικού φαγητού, για το οποίο είναι γνωστή η περιοχή, γνωρίζοντας την παράδοσή της μέσα από μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργικές.

Το απόγευμα, μετά τις εξορμήσεις και τις περιπέτειες σας, χαλαρώστε απολαμβάνοντας την ζεστασιά του τζακιού με θέα την κοιλάδα των Δελφώv και χαρείτε με την παρέα σας ένα ζεστό ρόφημα με σπιτικό γλυκό ή ένα ποτό με γευστικό σνακ.

Ακόμη, αξιοποιήστε τη μεγάλη παράδοση στην φιλοξενία συνεδρίων, επαγγελματικών συναντήσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, την προνομιακή του θέση, το άψογο σέρβις και την εμπειρία των στελεχών του Domotel Anemolia και δημιουργήστε όλες τις προϋποθέσεις για επιτυχημένο αποτέλεσμα και σε έναν ιδανικό προορισμό που συνδυάζει τέλεια ένα επαγγελματικό ταξίδι με ψυχαγωγία.