Ιδανικός τόπος διαμονής

Διαβάστηκε από 2531 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2018

Το ξενοδοχείο Andromeda Boutique Hotel στην Καστοριά είναι μια αρχοντική οικία ενός αιώνα περίπου.

 
Το Andromeda Boutique Hotel  βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Η μετατροπή της αρχοντικής οικίας του προηγούμενου αιώνα , σε ένα από τα κομψότερα boutique hotels, ολοκληρώθηκε το 2006.

Το μικρό μέγεθος, το απλό ύφος, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες  και το αίσθημα οικειότητας είναι τα στοιχεία που περιγράφουν το μοναδικό αυτό χώρο.

Πολυτελή και αισθητικά  άρτια , ντυμένα με καλόγουστα υφάσματα σε χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι ,τα 10 δωμάτια συγκεντρώνουν την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης , ζεστής φιλοξενίας και εξαιρετικού design.

Η Andromeda σας υποδέχεται όλο το χρόνο με προσωπική εξυπηρέτηση  και αίσθηση οικειότητας. Για μικρές αποδράσεις αλλά και για business travelers που επιθυμούν να συνδυάσουν business with pleasure , το Andromeda Boutique Hotel είναι ο ιδανικός τόπος διαμονής.
 

 

που να μεινετε - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  • Τα όνειρα βρίσκουν τον χώρο τους

    Το ξενοδοχείο Andromeda Boutique Hotel στην Καστοριά είναι μια αρχοντική οικία ενός αιώνα περίπου. Μικρό μέγεθος, ξεκάθαρο στύλ, προσωπική εξυπηρέτηση, αίσθηση οικειότητας είναι τα στοιχεία που δίνουν χρώμα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με την είσοδο σας στο Andromeda νιώθετε πως εδώ τα όνειρά σας βρίσκουν τον χώρο τους. 
     246702220 Περισσότερα