Ιδανικός τόπος διαμονής

Διαβάστηκε από 2888 αναγνώστες

Το ξενοδοχείο Andromeda Boutique Hotel στην Καστοριά είναι μια αρχοντική οικία ενός αιώνα περίπου.

 
Το Andromeda Boutique Hotel  βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Η μετατροπή της αρχοντικής οικίας του προηγούμενου αιώνα , σε ένα από τα κομψότερα boutique hotels, ολοκληρώθηκε το 2006.

Το μικρό μέγεθος, το απλό ύφος, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες  και το αίσθημα οικειότητας είναι τα στοιχεία που περιγράφουν το μοναδικό αυτό χώρο.

Πολυτελή και αισθητικά  άρτια , ντυμένα με καλόγουστα υφάσματα σε χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι ,τα 10 δωμάτια συγκεντρώνουν την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης , ζεστής φιλοξενίας και εξαιρετικού design.

Η Andromeda σας υποδέχεται όλο το χρόνο με προσωπική εξυπηρέτηση  και αίσθηση οικειότητας. Για μικρές αποδράσεις αλλά και για business travelers που επιθυμούν να συνδυάσουν business with pleasure , το Andromeda Boutique Hotel είναι ο ιδανικός τόπος διαμονής.
 

 

που να μεινετε - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  • Η λεπτομέρεια στο value for money

    Αγαπημένο μέρος των επισκεπτών της Καστοριάς, το Kyknos De Luxe Hotel προσφέρει την απόλυτη άνεση, ζεστασιά, ξεκούραση και πολυτέλεια, με υπηρεσίες αναγνωρισμένες με τα θετικότερα σχόλια. Η μοντέρνα, λιτή διακόσμηση και τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια υπόσχονται στους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη εκδρομή.
     2467028700 Περισσότερα