Μια ανάσα από τη θάλασσα

3096 Επισκέψεις στο άρθρο

Όσοι θέλουν διαμονή σε ένα ειδυλλιακό ελληνικό σημείο, μια ανάσα από τη θάλασσα έχουν μια εξαιρετική επιλογή.

Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και μέσα σε μια όαση από πλατάνια, το ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Ifigenia σας υπόσχεται μια ξεκούραστη και άνετη διαμονή στην παραλιακή κωμόπολη της Λεπτοκαρυάς στην Πιερία.

Το ξενοδοχείο Ifigenia διαθέτει 7 πολυτελώς επιπλωμένα δωμάτια με ξεχωριστό design και υπέροχη θέα σε βουνό κ θάλασσα. Είναι ιδανικό για οικογένειες, παρέες, ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα φιλικό και ήρεμο περιβάλλον μέσα στο πλατανόδασος.

Απολαύστε το πρωινό σας στον μεγάλο κατάφυτο κήπο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε το τοπίο και την υπέροχη θέα και αφεθείτε στη χαλάρωση ενός καφέ ή ποτού στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Στο lobby, μάλιστα, θα βρείτε επίσης καφέδες, ροφήματα, ποτά, μικρά γεύματα, ενώ παρέχεται και υπηρεσία δωρεάν πλοήγησης (wi-fi).

Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου επιτρέπει στον επισκέπτη πληθώρα δραστηριοτήτων, συνδυάζοντας μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Το μυθικό βουνό των θεών, Όλυμπος, προσφέρεται για εξορμήσεις όλο το χρόνο. Οργανωμένα ορεινά καταφύγια, ποικίλες ορειβατικές και αναρριχητικές διαδρομές, βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών που θέλουν να εξερευνήσουν τις ομορφιές του εθνικού δρυμού,ενώ εξορμήσεις στους γραφικούς οικισμούς του Π. Παντελεήμων (10 χλμ), Σκοτίνας (5 χλμ), Π. Πόρων (20 χλμ), καθώς και του Λιτόχωρου (7 χλμ) ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.