Μικρογραφία παραδείσου

Διαβάστηκε από 1033 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Εκεί όπου η αρμονία της τοπικής αρχιτεκτονικής συναντιέται με τις σύγχρονες ανέσεις θα βρείτε τις πέντε καλόγουστες ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες του Socrates Organic Village στο χωριό Κρυονέρι του Γαλατά Μεσολογγίου.

 
Για τη διαμονή σας στο «Socrates Organic Village» έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε καλόγουστες ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες, χτισμένες η μια κοντά με την άλλη για να δημιουργούν έτσι την αίσθηση μιας φιλικής γειτονιάς.

Η αρμονία της τοπικής αρχιτεκτονικής συναντιέται με τις σύγχρονες ανέσεις. Οι κατοικίες διαθέτουν τον δικό τους ανεξάρτητο κήπο στον οποίο συνυπάρχουν εποχιακά φρούτα και κηπευτικά, ενώ υπάρχει και αρκετός χώρος παιχνιδιού για τους μικρούς επισκέπτες. Όλες οι κατοικίες έχουν απεριόριστη θέα στον Πατραϊκό Κόλπο.

Επίσης στο κτήμα έχει κατασκευασθεί και ένα μικρό κτίριο πολλαπλών χρήσεων, στο οποίο υπάρχουν χώροι όπου γίνονται σεμινάρια, εκπαίδευσης επισκεπτών, αλλά και προβολής και πώλησης τοπικών βιολογικών προϊόντων. Φυσικά στο αγρόκτημα καλλιεργούνται αρωματικά φυτά και όλων των ειδών τα οπωροκηπευτικά, ενώ εκτρέφονται και αρκετά κατοικίδια ζώα.

Οι υποδομές του αγροκτήματος συμπληρώνονται με το Φωτοβολταϊκό Πάρκο και τις Ανεμογεννήτριες που παράγουν το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που είναι απαραίτητη για τις καθημερινές ανάγκες στο αγρόκτημα.

Στη γύρω περιοχή μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από δραστηριότητες, όπως καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ιστιοσανίδα. Παρέχονται παραδοσιακές ψαρόβαρκες, ποδήλατα και εξοπλισμός για καταδύσεις, χωρίς χρέωση και βάσει διαθεσιμότητας.

Το «Socrates Organic Village» είναι ένας μικρός παράδεισος. Ελάτε να τον εξερευνήσετε και να νιώσετε τη φύση!

 

που να μεινετε - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  • Μικρογραφία του παραδείσου μέσα στη φύση

    Εκεί όπου η αρμονία της τοπικής αρχιτεκτονικής συναντιέται με τις σύγχρονες ανέσεις θα βρείτε τις πέντε καλόγουστες ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες του Socrates Organic Village στο χωριό Κρυονέρι του Γαλατά Μεσολογγίου. Χτισμένες η μια κοντά με την άλλη, να δημιουργούν την αίσθηση μιας φιλικής γειτονιάς.
     2631028381 Περισσότερα