Μοναδική εξυπηρέτηση

Διαβάστηκε από 1159 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2017

Το Athina Luxury Suites είναι το μέρος για να μείνετε στη Σαντορίνη.

 
Ανακαινισμένο το 2016 το Athina Luxury Suites, με πολυτελή υλικά, minimal design , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πλούσιες παροχές για όσους θέλουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα , άνεση και πολυτέλεια , πάντα με αυτό το μαγευτικό τοπίο από κάθε σημείο του ξενοδοχείου .

Βρίσκεται στην πιο προνομιακή τοποθεσία των Φηρών , στα βράχια της καλντέρας με απεριόριστη θέα στο διάσημο ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα.
Ολόκληρο το νησί , μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο των Φηρών , συνδυάζοντας έτσι μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα . 

Η χαρά μας είναι να προσφέρουμε τη ψυχαγωγία και την απόλαυση και να κάνουμε την διαμονή του κάθε επισκέπτη αποκλειστική και αξέχαστη , τονίζοντας την ατομικότητα
και της ιδιωτικής ζωής .

 

που να μεινετε - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 • Μοναδική εξυπηρέτηση κάθε φορά

  Το Athina Luxury Suites είναι το μέρος για να μείνετε στη Σαντορίνη. Ανακαινισμένο το 2016, με πολυτελή υλικά, minimal design , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πλούσιες παροχές για όσους θέλουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα , άνεση και πολυτέλεια , πάντα με αυτό το μαγευτικό τοπίο από κάθε σημείο του ξενοδοχείου .
   2286024910 Περισσότερα
 • Αληθινό έργο τέχνης

  Οι IKASTIKIES Elegant Suites είναι μια μοναδικά σύγχρονη παρέμβαση στην αρχιτεκτονική παράδοση της καλντέρας στη Σαντορίνη. Όταν η αρχιτεκτονική ανταμώνει με τη ζωγραφική και τη γλυπτική και όλες μαζί φλερτάρουν με το φως, το χρώμα και τη θάλασσα, τότε το αποτέλεσμα είναι οι IKASTIKIES.
   2286023881 Περισσότερα
 • Η τέλεια βάση για αξέχαστες διακοπές

  Το Sienna Resort στη Σαντορίνη είναι ένα εντυπωσιακό και εντελώς ανεξάρτητο σύμπλεγμα υπερπολυτελών βιλών. Περιλαμβάνει  έξι πλήρως εξοπλισμένες επαύλεις η οποίες είναι περικυκλωμένες από έναν πανέμορφο κήπο. 
   2286024910 Περισσότερα
 • Μην είσαι απλά ένας ακόμα ταξιδιώτης

  Η Philoxenia Collection είναι μια ελληνική εταιρεία Hotel Management, η οποία οραματίζεται την ανάπτυξη όλων των ξενοδοχείων που εκπροσωπεί. Το μότο της: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»! Δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες, ώστε να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Όλα είναι δυνατά!
   6987391111, 6974481972 Περισσότερα