Μπαίνεις στο χωριό των νεραϊδών

5161 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνδυάζει κουλτούρα και εξαιρετική αισθητική με ένα υπέροχο περιβάλλον.

Ψηλά στις δυτικές πλαγιές της οροσειράς του Κόζιακα (Κερκέτιον όρος), κοντά σε ένα από τα λίγα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα αυτό το μικρό ιδιαίτερο ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις στα διαμερίσματα του.

Ένα ιδιαίτερο κατάλυμα για όσους θέλουν ν` αποδράσουν από τη καθημερινότητα και να έχουν την εμπειρία μιας διαφορετικής κουλτούρας και αισθητικής στη διαμονή τους αλλά και στην επαφή τους με τους ανθρώπους.

Το Βετερνίκ 1959, μια μονάδα ξύλινων διαμερισμάτων με ατομικά τζάκια, και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, βρίσκεται σε ένα από τα πιο ήσυχα «σοκάκια» του κέντρου του παλιού χωριού , 100 μ. από την πλατεία στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων.

Στο Saloon του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο δίπλα στο τζάκι με θέα τις χιονισμένες κορυφές.

Οι εσωτερικοί τους χώροι, δροσεροί το καλοκαίρι και γεμάτοι από τη θαλπωρή που χαρίζει το τζάκι το χειμώνα, είναι φτιαγμένοι με όλα σχεδόν τα αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με το χέρι, είτε από έμπειρους τεχνίτες είτε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Διακοσμημένοι με λιτότητα, και ταιριαστή αισθητική με την όλη κατασκευή είναι εξοπλισμένοι σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να μη σας λείψει τίποτα. Οι ξύλινοι τοίχοι του σας υπόσχονται ζεστασιά και τα μεγάλα τους παράθυρα σας φέρνουν μέσα στο τοπίο.