Σε αγκαλιάζει και σε κάνει δικό του

2990 Επισκέψεις στο άρθρο

Πήγαινε εκεί που το δάσος γλιστρά σαν χείμαρρος από τις πλαγιές, αγκαλιάζει τα πάντα στο πέρασμά του και τα νερά ρέουν αδιάκοπα.

Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.

Στο Λουτράκι Αριδαίας, το δάσος γλιστρά σαν χείμαρρος από τις πλαγιές και αγκαλιάζει τα πάντα στο πέρασμά του. Τα νερά ρέουν αδιάκοπα.

Αλλοτε ακροπατώντας στις μεγάλες άσπρες πέτρες και άλλοτε στις μικρότερες κινούμαστε αντίθετα με τη ροή του νερού που κελαρύζει υποβλητικούς σκοπούς. Συναντούμε μικρούς καταρράκτες, λιμνούλες και ανεξάντλητους συνδυασμούς χρωμάτων που κατεβάζει η ποταμιά. Σε αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, χτίστηκε το 2009 με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, η ξενοδοχειακή μονάδα Nymfes.

Ανανεωθείτε και αναζωογονηθείτε στο spa με διάφορες θεραπείες μασάζ σώματος και προσώπου χαλαρώστε με μια βουτιά στην εσωτερική ή την εξωτερική πισίνα. επισκεφτείτε το «Prive Spa» (Sauna-Hammam-Jacuzzi) για να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.