Το μεγαλύτερο spa των Βαλκανίων

2395 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort

Χαλαρώστε στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa and Resort. Στα Καμένα Βούρλα απολαύστε το μεγαλύτερο spa των Βαλκανίων με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Με ανατολίτικες πρακτικές!

Αυτό το πολυτελές θέρετρο ευεξίας βρίσκεται σε μια προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στα Καμένα Βούρλα και προσφέρει εγκαταστάσεις σπα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Επίσης παρέχει Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Το Galini Wellness Spa and Resort είναι χτισμένο σε νεοκλασικό στιλ και διαθέτει λιτούς και κομψούς χώρους για στιγμές χαλάρωσης. Επίσης περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα γλυκού νερού με υδρομασάζ και ξεχωριστή πισίνα γλυκού νερού για παιδιά.

Τα δωμάτια στο Galini Wellness Spa and Resort παρέχουν σύγχρονες ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στην πισίνα ή στην αυλή.

Το Galini Spa εκτείνεται σε περισσότερα από 3000μ² και προσφέρει πολλές περιποιήσεις υγείας και ομορφιάς, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ. Επίσης περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα υδροθεραπείας, πισίνα με ιαματικό νερό και υδρομασάζ.

Το ξενοδοχείο Galini Wellness Spa and Resort απέχει μόλις 90 λεπτά οδικώς από την Αθήνα. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.