Σαν ορισμός της γαλήνης

3906 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ορισμός της γαλήνης δίνεται σε ένα υπέροχο κατάλυμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Το κατάλυμα “Serenity Houses” ή αλλιώς “Τα σπίτια της Γαλήνης” είναι τοποθετημένο στο ήσυχο παραδοσιακό χωριό της Μέσα Γωνιάς στη Σαντορίνη (αλλιώς Επισκοπή Γωνιάς), πάνω στο δρόμο προς το παραθαλάσσιο χωριό Καμάρι.

Το χωριό είναι «φωλιασμένο» στους πρόποδες του βουνού του Προφήτη Ηλία, 6 χλμ. από την πόλη των Φηρών, στο νοτιοανατολικό σημείο του νησιού!

Βιώστε την απόλυτη γαλήνη σε ένα όμορφο ακίνητο με δύο πλήρως ανακαινισμένες και αυτόνομες παραδοσιακές κατοικίες στο κέντρο του χωριού της Μέσα Γωνιάς, οι οποίες είναι:

1. Η ισόγεια κατοικία “Λεμονιά” φιλοξενεί έως τέσσερα (4) άτομα και αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια, το ένα υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κτιστό κρεβάτι και το άλλο υπνοδωμάτιο έχει δύο (2) μονά κτιστά κρεβάτια, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (με μεγάλο ψυγείο, φούρνο, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα και όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής) με τραπεζαρία και καναπέ.

2. Η διώροφη κατοικία “Ελιά” φιλοξενεί έως τέσσερα (4) άτομα και αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κτιστό κρεβάτι και δύο (2) μονά κτιστά κρεβάτια στον 1ο όροφο και στον 2ο όροφο υπάρχει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (με μεγάλο ψυγείο, φούρνο, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα και όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής) με τραπεζαρία, καναπέ και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Και οι δύο κατοικίες διαθέτουν κοινό εξωτερικό χώρο, μία όμορφα διαμορφωμένη αυλή με barbeque, έπιπλα εξωτερικού χώρου και προσφέρουν θέα τον παραδοσιακό οικισμό της Μέσα Γωνιάς.