Χάραμα στη Θάλασσα

Διαβάστηκε από 2141 αναγνώστες

Φαγητό με θέα στην Αλεξανδρούπολη.

 
Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους, το εστιατόριο χάραμα στη θάλασσα  στην Αλεξανδρούπολη  συνδυάζει την ποιότητα και το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες όλων όσων θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα.

Στο εστιατόριο χάραμα στη θάλασσα  θα βρείτε τη Μεσογειακή κουζίνα, και τα ολόφρεσκα Πελαγίσια ψάρια, θαλασσινά και νωπά εντόπια κρεατικά. Ακόμη, θα βρείτε την άρτια οργανωμένη ΠΑΡΑΛΙΑ-BEACH BAR τους θερινούς μήνες και τον ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ για ώρες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.
 

 

που να μεινετε - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΒΡΟΣ

  • Με θέα το πέλαγος

    Μια ανάσα από τις ομορφιές του Έβρου και τα δύο πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το ξενοδοχείο Erika. Ξεκούραση και αναζωογόνηση συντροφεύουν τη διαμονή σας, ενώ το χορταστικό πρωινό σας «γεμίζει» για να απολαύσετε τα μοναδικά στον κόσμο σημεία φυσικής ομορφιάς.
     2551 034115 Περισσότερα

τι να κανετε - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΒΡΟΣ

  • Φαγητό με θέα το Θρακικό πέλαγος

    Ο μοναδικός χώρος Χάραμα στη θάλασσα δίπλα στη θάλασσα θα σας προσφέρει υπέροχες στιγμές, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Με θέα το Θρακικό πέλαγος και τη Σαμοθράκη, απολαύστε τα εκλεκτά μεσογειακά εδέσματα στο εστιατόριο και στην παραλία συνοδεία ποτών και αναψυκτικών για τα παιδιά.
     2551035833 Περισσότερα