Υπέροχη απόδραση

3048 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε ξέγνοιαστες, χαλαρές και αλλιώτικες διακοπές στο λιγότερο προβεβλημένο νησί των Επτανήσων.

Το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων Seven Islands βρίσκεται στο κέντρο των Παξών στον Γάιο. Οι επισκέπτες θα περιπλανηθούν στον οικισμό και θα απολαύσουν τον καφέ τους σε κάποια παραλιακή καφετέρια. Εκεί θα βρουν και παραδοσιακά εστιατόρια όπου θα μπορούν να γευτούν τις τοπικές παραδοσιακές νοστιμιές.

Το συγκρότημα διαθέτει δυο ευρύχωρα, φωτεινά και ευάερα διαμερίσματα πρώτου ορόφου με άψογα διαμορφωμένους χώρους που μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 άτομα.

Στον επάνω όροφο του συγκροτήματος βρίσκονται τέσσερα υπέροχα studios, διακοσμημένα με παραδοσιακό Επτανησιακό γούστο που χαρίζουν στους επισκέπτες υπέροχη θέα για στιγμές χαλάρωσης.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης ένα πέτρινο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, που φιλοξενεί έως και 6 άτομα. Οι πλακόστρωτες, δροσερές βεράντες του, έχουν άνετο τραπέζι με ολυθρόνες.

Στην άλλη πλευρά της αυλής, υπάρχει πισίνα με ομπρέλες και ξαπλώστρες που μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας το μπάνιο του σε αυτή.