Ζήσε μακριά από το άγχος

2184 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού τα 39 αυτόνομα ξύλινα chalets του Elatos Resort & Health Club σας καλωσορίζουν συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις.

 

Σε υψόμετρο 1.300 μέτρων ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού. Μόνο λίγες ώρες από τη βουή της πόλης, το Elatos Resort & Health Club σε κοντινή απόσταση από τα Xιονοδρομικά Kέντρα του Παρνασσού και το πανάρχαιο πολιτισμό και την ιστορία των Δελφών, προσφέρει απλόχερα την ηρεμία και την αρμονία της Ελληνικής φύσης,  χειμώνα - καλοκαίρι.

Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή απόδραση είτε για ένα ρομαντικό τριήμερο το Elatos Resort & Health αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη! Εξερευνήστε τα μυθικά μονοπάτια του Παρνασσού μέσα από πεζοπορίες ή γνωρίστε τον κόσμο του βουνού απολαμβάνοντας βόλτες με το αυτοκίνητο και ακολουθώντας μοναδικές διαδρομές μέσα στην καταπράσινη φύση. Αποβάλετε το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας παρακολουθώντας τα fitness προγράμματα του Resort, χαλαρώστε με ένα μασάζ ή με μια βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα!

Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, το ξύλο και την πέτρα, αποτελείται από το Club House και 39 αυτόνομα chalets που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Ζήστε τη φιλοσοφία του Elatos Resort & Health Club, τη σημασία στη λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και γοητευτικό. Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε, γευθείτε, κολυμπήστε, παίξτε, διασκεδάστε, γυμναστείτε, εργαστείτε, ξεκουραστείτε, ακούστε ήχους του δάσους που έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας χρόνια ή που δεν ακούσατε ποτέ έως τώρα, και γιατί όχι, γιορτάστε κοντά μας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

Tags: ΦΩΚΙΔΑ