9ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας - Τρικάλων

Διαβάστηκε από 1626 αναγνώστες

Ο 9ος Διεθνής ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος” -, θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 20 Μαρτίου με αφετηρία την πόλη της Καλαμπάκας και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων με ώρα εκκίνησης τις 10:00 το πρωί. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 2000 στους αγώνες των 21,1 χλμ., με παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων 6 χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ημιμαραθωνίους συγκεντρώνοντας εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλοί πρωταθλητές και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στην διαφημιστική προβολή των εταιριών και επιχειρήσεων που χορηγούν τον αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα, λοιπόν, εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να βρεθούν κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και να συμμετέχουν στον αγώνα 21,1χλμ, αλλά και στην κεντρική πλατεία Τρικάλων για τον αγώνα 6χλμ, που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά, δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους ή λιγότερο προπονημένους δρομείς να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα δρόμου. Επιπλέον φέτος θα διεξαχθεί και αγώνας παιδιών ηλικίας από 9-14 ετών προσφέροντας την ευκαιρία στις μικρές γενιές να έρθουν σε επαφή με την άσκηση και τη χαρά της συμμετοχής.

Η προσωπική πρόκληση του αγώνα των 21,1χλμ ή των 6χλμ μπορεί να συνδυαστεί για τους δρομείς, που θα επισκεφτούν την περιοχή και με μία επίσκεψη των ιερών βράχων των Μετεώρων, αλλά και της πόλης των Τρικάλων, όπου την προηγούμενη μέρα του αγώνα στο χώρο της παράδοσης των αριθμών, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, θα λειτουργήσει και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από διάφορες εταιρίες και επιχειρήσεις σχετιζόμενες με τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την υγεία.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον 9ο Διεθνή ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «Καλαμπάκα – Τρίκαλα» ΘΑΝ. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ λήγουν την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή