Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους!

Διαβάστηκε από 1604 αναγνώστες

Το Σάββατο 26 Μαρτίου ανοίγει στη Θεσσαλονίκη ο ΒΙΒΛΙΟΤΟΠΟΣ στη Βενιζέλου 30, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης πάνω από την οδό Τσιμισκή και πριν από την οδό Ερμού.

Οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας και κυρίως η νεολαίας μας και όλοι οι λάτρεις του βιβλίου και του πολιτισμού μπορούν να επισκέπτονται τον «Βιβλιότοπο» και να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συμμετέχουν πάνω από 100 εκδότες σε ένα χώρο πάνω από 700 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο με στόχο να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών της πόλης μας και από τους όμορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Οικογένειες με τα παιδιά , εκπαιδευτικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων κατά την επίσκεψή σας μπορείτε να βρείτε κάθε είδους βιβλία και να επιλέξετε από τους χιλιάδες τίτλους, βιβλία παιδικά, χειροτεχνίες, πάζλ ιστορικά, λεξικά, εφηβικά,ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, γεωγραφίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα, χάρτες, μουσική βιβλιοθήκη, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.

Ο Βιβλιότοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς.

«Το φθηνό και καλό βιβλίο για όλους στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές».

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή