Πλαστήριος Δρόμος 2016

Διαβάστηκε από 1551 αναγνώστες

Ο Δήμος Καρδίτσας διεξάγει αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ. για παιδιά με την ονομασία «Πλαστήριος Δρόμος». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου με διαφορετικές αφετηρίες αλλά κοινή τοποθεσία τερματισμού που θα είναι η κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου που διοργανώνεται για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας προς τιμήν του μεγάλου οπλαρχηγούΝικόλαου Πλαστήρα. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον συντοπίτη στρατηγό Ν. Πλαστήρα. Επιπλέον, στοχεύει να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το τρέξιμο.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Οι δρομείς θα υπογράψουν πριν τον αγώνα υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι θα συμμετάσχουν με άδεια- υπογραφή του γονέα – κηδεμόνα, ενώ η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν για όλους!

Δείτε περισσότερα στο www. sportevent.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή