Το βιβλίο είναι παντός καιρού...

Διαβάστηκε από 1513 αναγνώστες

Το Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 19 Ιουνίου 2016 στην παραλία του Λευκού Πύργου – Αγαλμα Μ. Αλεξάνδρου για 35η συνεχόμενη χρονιά.

Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας & το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας Θράκης),της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «ΚΣΤ Πνευματικός Μάιος», η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένος στον Ποιητή Γιώργο Βαφόπουλο, 20 χρόνια από το θάνατό του ενώ το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο « 2016:Επετειακό Έτος Αριστοτέλη /Αριστοτέλης 2400 Χρόνια ».

Στα καλαίσθητα εκθετήρια, φιλοξενούνται πάνω από 150 εκδοτικοί οίκοι όλης της χώρας παρουσιάζοντας πάνω από 30.000 τίτλους βιβλίων από την ελληνική και ξένη βιβλιοπαραγωγή.

Η Τελετή των εγκαινίων του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ. από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στην εξέδρα, άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή