Ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και κρουαζιέρες

Διαβάστηκε από 1668 αναγνώστες

Την προώθηση των προσφορών για ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και κρουαζιέρες στην Ανατολική Χαλκιδική, αναλαμβάνει πλέον η πρωτοβουλία «Δώδεκα» με στόχο την προσέλκυση του τουρισμού στην περιοχή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα πλαίσια της εκστρατείας που πραγματοποιείται από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (FEDHATTA), το σχέδιο δράσης του «Δώδεκα» αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία των ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες για κάθε μήνα του έτους με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου της χώρας.

Σε συνεργασία με την FedHATTA και την οργάνωση της περιοχής του Αγίου Όρους, στο πλαίσιο του έργου «Ταξίδι στον Κόσμο», η Ανατολική Χαλκιδική αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον τουρισμό,  με δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που προωθούν 12 εναλλακτικές μορφές τουρισμού μέσω του σχεδίου δράσης «Δώδεκα«.

Προσκυνηματικές περιηγήσεις, διακοπές ευεξίας, τα έθιμα και οι παραδόσεις, τα μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, η φύση και οι ειδικές ορειβατικές διαδρομές βρίσκονται ανάμεσα στις μορφές τουρισμού που θα προωθηθούν. Η πρώτη πρόταση για την περιοχή της Ανατολικής Χαλκιδικής επικεντρώνεται στην ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις και τιςκρουαζιέρες, με την συνολική εκστρατεία να αναμένεται να παρουσιαστεί στο Αμστερνταμ και τη Ρώμη μέσα στην επόμενη χρονιά.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή