Με φόρα έρχεται το 8ο P.I.C.K Πάτρας!

Διαβάστηκε από 1657 αναγνώστες

Το 8ο Patras International Circuit for Karts έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 24 - 25 Σεπτεμβρίου και βαδίζουμε στην τελική… ευθεία!

Η μοναδική διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και φέτος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των κορυφαίων οδηγών αγώνων καρτ και ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται μεγάλος.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, η Πάτρα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως γίνεται τα τελευταία επτά χρόνια!

Η οργανωτική επιτροπή για ακόμα μία χρονιά έκανε μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη παράδοση που έχει χτίσει η πρωτεύουσα της Αχαΐας με τη διεξαγωγή του P.I.C.K.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα φαντασμαγορικά show που θα προσφέρουν θέαμα πριν από τους αγώνες, στην ανάπαυλα, αλλά και στο φινάλε αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ: http://www.pickpatras.gr/

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή